سید محمد ادریس پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آبادان یکی از قطب های اصلی تولید خارک، رطب و خرما در کشور به حساب می آید و سالانه مقدار زیادی از این محصولات در این شهرستان تولید می شود.
وی در توضیح محصول «رطب» تصریح کرد: طب محصولی نیمه خارک و نیمه خرما که طرفداران زیادی دارد و در بازار به قیمت خوبی به فروش می رسد.
ادریس پور با اشاره به اینکه برداشت محصول رطب و خارک از نیمه تیرماه سال جاری آغاز و تا پایان شهریور ماه ادامه دارد، افزود: در سال جاری تاکنون 20 هزار تن محصول خارک و رطب از سه میلیون اصله نخل بارور وارد بازار مصرفی شهرستان آبادان شده است.
مدیر جهاد کشاورزی آبادان با بیان اینکه بهترین نوع محصول خرمای شهرستان آبادان «استعمران» است که مانند دیگر محصولات نخلستانهای این منطقه سرشار از مواد معدنی مفید است، گفت: تاکنون محصول خارک و رطب از نخلستانهای استعمران، هلاوی، خضراوی، برحی، گنتار، دگل موسه و زاهدی برداشت شده است.
ادریس پور با اشاره به اینکه مسئولان باید حمایت از کشاورزان منطقه را در راستای ارتقای اهداف متعالی اقتصادی در دستور کار قرار دهند، اظهار کرد: پیش بینی جهاد کشاورزی آبادان برای برداشت محصول خرمای سال جاری، 80 هزار تن است که 25 درصد آن به برداشت خارک و رطب اختصاص دارد.
وی همچنین اظهار کرد: جهاد کشاورزی شهرستان آبادان در راستای رفع مشکلات شهروندان و ارتقای سطح کمی و کیفی بخش کشاورزی شهرستان از هیچ تلاشی فروگذار نبوده و همواره با برگزاری دوره های آموزشی مرتبط برای کشاورزان و تامین رایگان کود و دیگر امکانات مورد نیاز در این راستا اقدامات مطلوبی انجام داده است.
نظر شما