۱۴ مرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۰۶

ابراهیمی:

سارق 260 راس دام در جیرفت دستگیر شد

سارق 260 راس دام در جیرفت دستگیر شد

کرمان - خبرگزاری مهر: دستگیری سارق 260 راس دام در جیرفت، کشف 100 کیلوگرم تریاک توسط پلیس رفسنجان، پیشگیری از جرم سرفصل برنامه های پلیس در تعامل با جامعه از جمله اخبار نیروی انتظامی استان کرمان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرمانده نیروی انتظامی جیرفت گفت: سارقی که به جرم سرقت 260 راس دام تحت تعقیب بود، روز گذشته طی عملیاتی در مخفیگاهش شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ عباس ابراهیمی افزود: ماموران پلیس آگاهی با انجام یکسری اقدامات اطلاعاتی و پلیسی سارقی را که به جرم سرقت 260 راس دام در شهرستان راور تحت تعقیب بود، شناسایی کردند.

وی اظهار داشت: این سارق در چند سال گذشته و پس از انجام سرقت و به منظور فرار از دست قانون به صورت دوره ای محل زندگی خود را تعویض می کرد.

فرمانده نیروی انتظامی جیرفت تصریح کرد: ماموران پلیس آگاهی این شهرستان سرانجام روز گذشته پس از شناسایی محل اختفای این سارق در یکی از روستاهای شهرستان، وی را در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه دستگیر و تحویل دستگاه قضایی دادند.

کشف 100 کیلوگرم تریاک توسط پلیس رفسنجان

فرمانده نیروی انتظامی رفسنجان استان کرمان، از کشف 100 کیلوگرم تریاک و دستگیری 4 قاچاقچی، طی عملیاتی روز گذشته در این شهرستان خبر داد و گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان با انجام یکسری اقدامات اطلاعاتی و پلیسی از انتقال یک محموله مواد مخدر از شرق کشور به سمت استان های مرکزی از محورهای مواصلاتی رفسنجان مطلع شدند.

سرهنگ محمد رضایی افزود: پس از شناسایی مسیر تردد قاچاقچیان، ماموران نیروی انتظامی اقدام به ایست و بازرسی در مسیرهای احتمالی کردند.

وی بیان داشت: پلیس در هنگام کنترل خودروهای عبوری در محور رفسنجان- سرچشمه به یک دستگاه پراید و یک کامیونت مشکوک و آنان را توقیف کردند.

فرمانده نیروی انتظامی رفسنجان ادامه داد: در این عملیات و بازرسی از خودروهای توقیفی بیش از 100 کیلوگرم تریاک که در میان بار کامیونت جاسازی شده بود، کشف و سه قاچاقچی دستگیر و تحویل دستگاه قضایی شدند.

وی اظهار داشت: دو نفر سرنشین خودرو پر اید در بازجویی های به عمل آمده، اعتراف کردند که به عنوان محافظ کامیونت در این جرم شرکت داشته اند که به دلیل سرعت عمل ماموران انتظامی غافلگیر و امکان هرگونه عکس العملی از آنان سلب شده است.

سرهنگ رضایی در پایان گفت: متهمان به مشارکت نفر دیگری در این جرم نیز اعتراف کردند که وی نیز طی یک عملیات منسجم و هماهنگ، توسط ماموران انتظامی این شهرستان، دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

پیشگیری از جرم سرفصل برنامه های پلیس در تعامل با جامعه و نهادهای مدنی

دادستان عمومی و انقلاب کرمان در جلسه مشترک قضات دادسرا و فرماندهان انتظامی شهرستان کرمان گفت: چنانچه پلیس و دادسرا با جامعه و نهادهای مدنی در ارتباط باشند، در شناخت و مقابله با علل و عوامل جرم موفق تر عمل خواهند کرد.

یدالله موحد افزود: امروزه جامعه جهانی و از جمله کشور ما با افزایش نرخ جرم و بزهکاری و در نتیجه تورم جمعیت کیفری مواجه است.

وی در ادامه گفت: این واقعیت موجب شده دستگاه های متولی مقابله با بزهکاری از جمله قوه قضاییه و نیروی انتظامی در تمامی سطوح و به طور جدی موضوع پیشگیری از جرم را در سرفصل برنامه ها و اولویت کاری خود قرار دهند.

موحد اظهار داشت: جامعه و مدیران نباید تردیدی به خود راه دهند که در وضعیت فعلی، پیشگیری از جرم، اهمیت فوق العاده و حیاتی دارد و در این زمینه باید سرمایه گذاری لازم صورت گیرد و همه باید به نحو احسن به وظیفه خود عمل کنیم.

این مسئول قضایی تاکید کرد: رشد جرایم مالی به ویژه سرقت در مراکز پر جمعیت و شهرهای بزرگ، موضوعی است که نباید از آن غفلت کرد.

موحد گفت: سه چهارم از وقوع سرقت ها مرتبط با جاهایی است که تراکم جمعیت دارند و جرایم مهم و خشن ریشه در مصرف مواد مخدر، مواد روان گردان و در اختیار داشتن سلاح گرم دارند.

وی گفت: قاطعیت و جدیت در برخورد با شبکه های توزیع مواد مخدر و روان گردان و دارندگان سلاح های غیر مجاز امنیت عمومی جامعه را افزایش می دهد.

وی بیان کرد: برخورد انفعالی و واکنش گرا به طور قطعی معضل بزهکاری را در جامعه حل نمی کند، یعنی اگر متولیان بخواهند منتظر بمانند تا جرمی واقع شود و بعد به دنبال کشف آن و تعقیب و مجازات مجرم باشند، این درمان و علاج بزهکاری نخواهد بود.

موحد ادامه داد: باید با همکاری بخش های مختلف حاکمیتی، نهادهای مدنی و بدنه جامعه علل و عوامل جرم شناسایی و تحت کنترل در آید.

وی گفت: این برخورد فعال در کنار عکس العمل های کیفری جامعه مشکل گشا خواهد بود و این مهم بر عهده مردم و نهادهای قانونی است و قوه قضاییه یا پلیس به تنهایی نمی تواند این معضل را حل کند بلکه تجمیع ظرفیت ها و توانمندی ها در این زمینه لازم است.

موحد تصریح کرد: قضات و مجموعه انتظامی در استان باید سازمان ها و ادارات دولتی یا موسسات خدمات عمومی را در انجام وظایف شان یاری کرده و حمایت قانونی لازم را از آنان به عمل آورند تا آنها نیز بتوانند خدمات کیفی بیشتری را به مردم ارائه دهند.
 

کد خبر 1664948

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha