به گزارش خبرگزاری مهر، جواد زهتاب از اعضای هیات انتخاب بخش شعر هفتمین جشنواره طنز مکتوب با بیان این مطلب افزود: معمولا در داوری اشعار ابتدا به ساختار صحیح شعر توجه میشود، ولی در کنار آن محتوا، زبان، نوآوری و در اختیار داشتن طنز ظریف و پنهان از دیگر ملاکهایی بود که در گزینش آثار این جشنواره به آنها توجه شد.
وی با بیان اینکه حضور شاعران در هفتمین جشنواره طنز مکتوب از نظر کمی چشمگیر بوده است، افزود: از نظر سطح کیفی نیز آثار خوب وجود داشته، اما آثار برجسته وشاخص کمتر به چشم میخورد.
این طنزپرداز با بیان اینکه فضاهای مشابه و نظیره سرایی در اشعار رسیده به دبیرخانه جشنواره زیاد بوده است، گفت: در این چند سال شاعران به خاطر فعالیت دفتر طنز و برگزاری جشنوارههای متعدد، به سرودن اشعار با موضوعیت طنز رو آوردهاند و متاسفانه برخی از جوانانی که در ابتدای راه هستند از اشعار طنزی که در طی این سالها موفق شده اند، به نوعی الگوبرداری میکنند.
وی به جای خالی آموزش در حوزه طنزپردازی اشاره کرد و افزود: فعالیتهای حوزه طنز در بسیاری از شهرستانها محدود به برگزاری شب شعر طنز میشود و خبری از آموزش به صورت مداوم نیست.
زهتاب در پایان گفت: در این جشنواره به جز بررسی آثار و معرفی برگزیدگان میتوان بخشی را هم برای استعدادیابی در نظر گرفت و در انتهای جشنواره توسط کارشناسان از این استعدادها به صورت مجزا تقدیر کرد.
نظر شما