مصطفی مشایخی درگفت و گو با خبرنگار مهر در اراک افزود: سال گذشته اقدامات ارزنده ای در خصوص رسانه و مطبوعات در استان مرکزی صورت گرفته است که از جمله آن ها می توان به مسابقه تیتر برتر، کارگاه آشنایی با قانون مطبوعات، مستند سازی و صحافی نشریات استان، جشنواره چهارم مطبوعات و چندین نشست مدیر مسئولان اشاره کرد.
وی با بیان اینکه آموزش خبرنگاران و آشنایی آن ها با علم روز از اولویت های برنامه های این اداره کل است، اظهار داشت: در سال گذشته یک دوره کارگاه مقدماتی خبرنگاری برگزار که در سالجاری کارگاه پیشرفته آن نیز برگزار و به تازگی دوره آن تمام شده است.
مشایخی با اشاره به اینکه رسانه دین مدار تفاوت های اساسی با رسانه سکولار دارد، گفت: قطعا رسانه و مطبوعات ما در دسته اول قرار دارند و برخی ویژگی های بارز آن را از رسانه های سکولار متمایز می کند.
وی مهمترین ویژگی رسانه دین مداررا شناخت معروف و منکرات دانست و اظهارداشت: رسانه دین مدار باید معروف را شناخته و به ترویج آن بپردازد و با آگاهی از منکرات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی با رسالت اطلاع رسانی خود مانع گسترش آن ها در جامعه شود.
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه وسیله و روش رسیدن به هدف در رسانه دین مدار مقدس است، اظهار داشت: در رسانه سکولار هدف وسیله را توجیه می کند یعنی از هر وسیله و روشی جهت نیل اهدافشان بهره می برند، اما در رسانه دینی حقیقت هرگز فدای مصلحت افراد، گروه و جناح ها نمی شود.
مشایخی صداقت را از ویژگی های رسانه دینی خواند و افزود: رسانه دینی خداترسی، تقو، پرهیز از گناه و عدم اشاعه فحشا را پیش گرفته و با اطلاع رسانی درست مانع کاهش قبح گناه در جامعه می شود.
وی امانتداری و اخلاق مداری را از دیگر ویژگی های رسانه دینی عنوان و گفت: رسانه سکولار هیچ اعتقادی به قواعد اخلاقی و حقوقی ندارد ، دروغ سازی و خبرسازی در آن مانعی ندارد و تنها اولویتشان منفعت و قدرت است.
مشایخی اضافه کرد: رسانه سکولار از هیچ گونه جنگ روانی امتناع نمی کند در حالی که جنگ روانی در رسانه دینی با اجازه حاکم شرع صورت می گبرد و انصاف مهمترین شاکله آن است.
نظر شما