به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ای بی سی نیوز، دو پزشکی که مرتبا با کارگران این نیروگاه دیدار می کنند، گفتند: هر زو سلامت تعداد بیشتری از کارگرانی که در نیروگاه تخریب شده با سونامی کار می کنند در معرض خطر قرار می گیرد و آنها از افسردگی، نگرانی رنج می برند و انگیزه های خود را از دست داده اند.
ای بی سی می نویسد: در عین حال مسائل روان شناختی در این کارگران نسبت به ترس آنها درباره ابتلا به سرطان به خاطر در معرض تشعشعات قرار گرفتن کمتر است.
یون شیگمورا، سرپرست تیمی 10 نفره از روانشناسان و روانپزشکان داوطلب از کالج پزشکی دفاع ملی که با کارکنان نیروگاه هسته ای فوکوشیما وابسته به شرکت برق توکیو (تپکو) دیدار کرده می گوید: این کارگران به پزشکان متخصص گفته اند که ساکنان منطقه که پس از فاجعه آنجا را ترک کرده اند با نوشتن جملاتی بر روی درهای منازل آنها از آنها خواسته اند تا منطقه را ترک کنند.
شیگمورا وضعیت کارگران فوکوشیما را به وضعیت نظامیان آمریکایی بازگشته از جنگ ویتنام تشبیه می کند که به انواع بیماریها دچار شده بودند.
گفتنی است نیروگاه فوکوشیما در پی زلزله و سونامی 11 مارس 2011 دچار مشکل جدی شد.
سونامی ناشی از زلزله سبب قطع برق نیروگاه و در نتیجه از کار افتادن سیستم خنک کننده آن شد و این امر سبب شد تا میله های سوخت راکتورها که در داخل آب قرار داشتند به تدریج شروع به ذوب شدن کرده و خطر تا بدانجا پیش رفت که این نیروگاه در آستانه یک فاجعه انسانی و زیست محیطی قرار گرفت اما تلاش کارکنان نیروگاه مانع این اتفاق شد.
نظر شما