سید علی ریاض در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد آخرین وضعیت کنگره پزشکی حج و زیارت گفت: دعوت نامه های کنگره برای 47 کشور اسلامی با هماهنگی وزارت امور خارجه ارسال شده که با استقبال مسئولان پزشکی حج و زیارت کشورها روبرو شده ایم.
وی افزود: با توجه به تغییر وزیر حج کشورکویت دعوت نامه مجددی برای ایشان ارسال شده است که مسئولان کویتی اعلام کردند پزشکان صاحب پژوهش در این عرصه معرفی می شوند و طی نامهای رسمی از دبیرکل سازمان کنفرانس اسلامی هم جهت حضور در این همایش دعوت شد که وی به دلیل حضور در کنفرانس دیگری اعلام کرد نمی تواند حضور داشته باشد.
ریاض در پاسخ به این پرسش که برای تبادل اطلاعات و تجربیات پزشکان داخلی و مدعوین خارجی در این همایش چه راهکارهایی اندیشیده شده گفت: سه روز برگزاری همایش فرصتی برای طرح تجربیات پزشکان است تا آموختههای خود را با همتایان خود در سایر کشورهای اسلامی به اشتراک بگذارند که بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده علاوه بر ارائه مقالاتی به صورت سخنرانی، خلاصه مقالات به صورت مکتوب و دو زبانه در اختیار تمام مدعوین و پزشکان قرار می گیرد.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: همچنین به دنبال راه اندازی دبیرخانه دائمی همایش بین المللی پزشکی حج و زیارت کشورهای اسلامی هستیم که امیدواریم افتتاح آن شهریورماه و همزمان با برگزاری نخستین همایش بینالمللی پزشکی حج و زیارت کشورهای اسلامی انجام شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس مصوبه دولت نخستین کنگره پزشکی حج و زیارت کشورهای اسلامی در هفته اول شهریور ماه (15 تا 17 شهریورماه سال جاری) توسط مرکز پزشکی حج و زیارت با حضور استادانی از داخل و کشورهای اسلامی برگزار می شود.
نظر شما