محمد دنیادیده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تنظیم بازار کالاهای اساسی به ویژه گندم، آرد، نهاده های دام و طیور، گوشت مرغ، گوشت قرمز، شیر و لبنیات، برنج و شکر در اولویت کاری است.
وی همچنین از تشدید اقدامات نظارتی و برخورد قاطع با واحدهای صنفی متخلف، برابر قانون نظام صنفی خبر داد و افزود: در این راستا مدیریت بازرسی و نظارت اصناف طبق وظایف اجرایی خود و این اداره برابر وظایف حاکمیتی، نظارت و کنترل بازار را تشدید می کنند.
وی با تاکید بر تشدید اقدامات نظارتی و کنترلی در طول ایام ماه مبارک رمضان گفت : مدیریت بازرسی و نظارت اصناف اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان مرند در طرح ویژه نظارتی، مشارکت فعال و موثری دارد و در این طرح با بسیج همه نیروها و توان بازرسی اصناف، کالاها و اقلام اساسی مورد نیاز خانوارها بخصوص موادغذایی، مواد پروتئینی، مواد لبنی، سبزی و میوه و سایر موارد مشابه به عنوان محورهای اصلی مورد اقدامات کنترلی و نظارتی ویژه قرار گرفته اند.
دنیادیده با بیان اینکه عمده تخلفات صنفی از قبیل گرانفروشی، عدم نصب برچسب قیمت و عدم صدور فاکتور توسط واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب انجام می شود، گفت: به منظور رعایت حقوق مصرف کنندگان اقدامات نظارتی و کنترلی در خصوص واحدهای صنفی با شدت بیشتری انجام می گیرد و به شهروندان توصیه می شود در جهت همکاری با مسئولان اداره صنعت، معدن و تجارت منطقه از مراجعه به واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب خودداری کنند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مرند همچنین با بیان اینکه الگوهای نهضت کاهش قیمت تمام شده باید مبتنی بر ارتقاء بهره وری باشد، افزود: الگوهای نهضت کاهش قیمت تمام شده باید مبتنی بر ارتقاء بهره وری و کاهش هزینه های غیر ضروری در تولید کالا باشد تا علاوه بر کیفیت بخشی به تولیدات داخلی زمینه صادرات کالاها نیز بیش از گذشته فراهم شود.
وی ضمن تاکید بر ضرورت استفاده از سیاست ها و تکنیک های کاهش قیمت تمام شده در مسیر حذف اتلافها، ارتقای بهرهوری و کاهش قیمت تمام شده افزود: وقتی قیمت تمام شده کالاها کنترلی نیست مصرف مواد اولیه افزایش می یابد و کاهش مستمر هزینهها و افزایش مداوم کیفیت و ارتقای بهرهوری از جمله موضوعاتی است که باید به آن پرداخته شود و بهبود آن در دستور کار بنگاههای اقتصادی خرد و کلان و دستگاههای دولتی قرار گیرد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مرند اظهار داشت: در نهضت کاهش قیمت تمام شده، حفظ منابع اصلی و طبیعی کشور مانند انرژی و مواد اولیه ضروری است چرا که اگر هیچ کنترلی در استفاده از مواد اولیه وجود نداشته باشد شاهد اتلاف منابع خواهیم بود.
وی با تاکید بر لزوم صنعتیسازی در بنگاههای اقتصادی، گفت: اگر صنعتی سازی در اولویت امور قرار گیرد میتوان با کیفیت بالا و قیمت پایین تولید کرد و در این صورت است که از اتلاف انرژی و مواد اولیه جلوگیری میشود.
دنیادیده افزود: هم اکنون یکی از مشکلات اصلی واحدهای تولیدی کمبود نقدینگی است که برای رفع این مشکل باید برنامه ریزی های اساسی با جلب حمایت های لازم منایع بانکی انجام گیرد تا حوزه تولید با دستیابی به نتایج ارزنده ظرفیت های وجودی خود نقش موثری را در توسعه ملی کشور ایفا نماید.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مرند با تاکید بر ضرورت ارتقا کیفی و کمی محصولات تولیدی واحدهای مختلف صنعتی فعال در مناطق مختلف این شهرستان، یادآور شد: افزایش کیفیت بخش تولید و عرضه محصولات این بخش در بازارهای مصرف داخلی و خارجی به افزایش بهره وری و کاهش قیمت تمام شده و نیز توانمندسازی مورد انتظار آن کمک شایانی را خواهد کرد.
نظر شما