به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا حیدری پیش از ظهر چهارشنبه در نشست ستاد راهبردی طرح پزشک خانواده بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع به عنوان استان محروم تلقی میشود و ضریب محرومیت خوبی برای این استان در نظر گرفته شده است که با این وضعیت اعتبارات تخصیص یافته برای پرداخت ها بهتر خواهد بود.
وی اضافه کرد: هدف از اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع ارایه خدمات پیشگیرانه، خدمات درمانی مناسب، کاهش هزینههای درمانی و برخورداری مردم از خدمات درمانی مناسب در مراکز درمانی و بیمارستانها است تا بیماران در کوتاهترین زمان ممکن از خدمات درمانی خوبی برخوردار میشوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: با توجه به این که بیش از 55تا 60درصد هزینههای سبد خانوار برای امور درمانی هزینه میشود، با اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع هزینههای درمان خانوارها کاهش مییابد.
وی با بیان اینکه حدود 10 تیم سلامت در شهر بوشهر، دو تیم در خورموج و در گناوه چهار تیم نامنویسی کردهاند، افزود: سرشماری در شهرهای گناوه به طور 100 درصد، در بوشهر 36 درصد، در شهر برازجان 83 و در شهرهای خورموج و کنگان نیز به طور کامل انجام شده است.
حیدری در ارتباط با اقدامات انجام شده برای اجرای این طرح بیان کرد: با توجه به اهمیت ایجاد زیرساختها پیش از اجرای طرح پزشک خانواده، 600 میلیون تومان برای خرید تجهیزات در اختیار شهرستانها قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: تمام تلاش ما این است که با فراهم کردن زیرساختها و بهرهگیری از تجربیات دیگر استانها در اجرای این طرح در استان بوشهر کمترین مشکل را داشته باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از ثبت نام 79 پزشک در طرح پزشک خانواده خبر داد و خاطرنشان ساخت: از این تعداد 45 پزشک مربوط به شهر بوشهر، 11 نفر مربوط به شهر گناوه، 13 نفر شهر برازجان، هشت نفر خورموج و دو نفر نیز مربوط به شهر کنگان هستند.
وی اضافه کرد: به 180 پزشک عمومی برای اجرای طرح پزشک خانواده در استان بوشهر نیاز داریم که تاکنون 79 نفر در این طرح ثبتنام کرده اند.
حیدری در ادامه بیان داشت: به منظور ایجاد زیرساختها در طرح پزشک خانواده، 600 میلیون تومان برای خرید تجهیزات در اختیار شهرستانها قرار گرفته است.
نظر شما