۱۹ مرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۵۸

نصراللهی:

مسئولان گوش شنوایی برای دغدغه های خبرنگاران ندارند/ رسانه های مجازی نیازمند حمایت

مسئولان گوش شنوایی برای دغدغه های خبرنگاران ندارند/ رسانه های مجازی نیازمند حمایت

سنندج - خبرگزاری مهر: سرپرست دفتر خبرگزاری مهر در استان کردستان گفت: مسئولان و مدیران اجرایی استان کردستان معمولا گوش شنوایی برای شنیدن مشکلات و دغدغه های خبرنگاران ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر، آرمان نصراللهی شامگاه چهارشنبه در نشست سرپرستان خبرگزاری ها و مطبوعات محلی و سراسری استان با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار داشت: مسئولان استان در همه برهه های زمانی برای ارائه گزارش عملکرد خود به دنبال رسانه ها به عنوان یک قشر تاثیرگذار در جامعه هستند اما متاسفانه زمانی که پای مشکلات و دغدغه خبرنگاران به میان می آید گوش شنوایی برای شنیدن این مشکلات وجود ندارد.

وی افزود: در حالی که مسئولان از رسانه به عنوان رکن چهارم توسعه نام می برند دیده می شود کسانی که خود در این رکن فعالیت دارند هیچ حامی و پشتوانه ای ندارند و به همین دلیل هم اکنون فعالان رسانه های جمعی در کردستان با مشکلات متعددی مواجه هستند.

سرپرست دفتر خبرگزاری مهر در کردستان ادامه داد: فاصله بسیاری بین بیان مشکلات و دغدغه خبرنگاران تا حل و رفع آنها وجود دارد که نیاز است مسئولان امر توجه بیشتری به این دغدغه ها داشته باشند و زمینه را برای رفع آنها فراهم کرده تا خبرنگاران بتوانند بدون دغدغه به فعالیت های کاری خود بپردازند.

رسانه های مجازی در استان کردستان باید تقویت شوند

نصراللهی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: زیرساخت های فعالیت خبرگزاری ها در استان کردستان باید تقویت شود و نیاز است اداره فرهنگ و ارشاد و خانه مطبوعات به این مهم توجه بیشتری داشته باشد.

وی یادآور شد: طی چند سال گذشته شاهد شتاب و روند سریعی در توسعه و پیشرفت رسانه های مجازی و خبرگزاری ها در سطح استان بوده ایم و نیاز است با تقویت زیرساخت ها زمینه تقویت رسانه های مجازی را بیش از پیش فراهم کنیم.

سرپرست دفتر خبرگزاری مهر در کردستان در ادامه گفت: سرعت انتقال خبر در فضای مجازی در حال حاضر بسیار مهم است و دیگر محدودیت زمانی در این عرصه مانند رسانه ها مکتوب وجود ندارد و با توجه به نیاز استان کردستان باید این بخش مورد توجه جدی تری قرار گیرد.

نصرالهی افزود: در دنیای اطلاع رسانی و خبررسانی حال حاضر جهان سرعت انتقال خبر در رسانه های مجازی روز به روز در حال بیشتر شدن است و روزنامه ها و رسانه های مکتوب به تحلیل خبر پرداخته و انتظار می رود این نگاه تحلیلی و پرسشگری نیز به حوزه مطبوعات محلی و مکتوب در استان کردستان کشیده شود.

وی اظهار داشت: خبرگزاری ها می توانند در خصوص اطلاع رسانی به موقع و سریع در جامعه فعالیت کنند و به عنوان منبع خبر زمینه را برای فعالیت بیشتر روزنامه ها، هفته نامه ها و نشریات محلی در حوزه تحلیل فراهم کنند.

کد خبر 1669262

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha