به گزارش خبرنگارمهر، داستان رمان «غزال رمیده از غزل» نوشته کامران داوری نیکو در حاشیه جنگ تحمیلی و با نگاهی به بازتابهای اجتماعی آن میگذرد.
او در این رمان داستان زندگی جوانی با نام آراز را روایت میکند که در بحبوحه جنگ ایران و عراق برای تحصیل موسیقی به وین میرود و به عنوان یک دانشجوی ممتاز تحصیلات خود را پشت سر میگذارد. وی هنگام انتخاب موضوع پایاننامه استادش او را به انتخاب موضوعی بومی یعنی یافتن نغمههای فولکلور و بررسی نمونههایی از موسیقی زادگاهش تشویق میکند. او از بین ترانهها و آوازهایی که در کودکی شنیده بود، یکی را بیشتر از همه میپسندد، اما شاه بیت این غزل را فراموش کرده است.
در این میان کسالت شدید پدر وی سبب میشود که او هرچه زودتر راهی ایران شود و این رجعت مصادف است با قبول قطعنامه 598. آراز در سفر خود به ایران با گوشههایی از هویت و هنجار ایرانی خود آشنا میشود و پایاننامهاش در نهایت تبدیل به مجموعه نامههایی میشود که برای یک غزال نوشته شده است.
کامران داوری نیکو این رمان را بر اساس تمی واقعی و بر مبنای تخیلات داستانی خود نوشته است و بر همین اساس در دیباچه این رمان در عبارتی کوتاه به مخاطبان خود عنوان داشته است «این داستان تخیلی است. لطفا باورش کنید»
رمان «غزال رمیده از غزل» را انتشارات نیستان از مجموعه ادبیات برتر و با شمارگان 1200 نسخه و قیمت 8 هزار تومان منتشر کرده است.
نظر شما