عباس محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تاکنون نشستهای متعددی در خصوص ساماندهی واحدهای تولید محصولات کنجدی در شهرستان اردکان با هدف بررسی راهکارهای بهداشتی تر شدن این واحدها برگزار شده است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: مقرر شد کمیته ای متشکل از نمایندگان صنف تولیدکنندگان ارده و حلواارده، کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی و نماینده فرمانداری ضمن بازدید از چند واحد تولیدی ضوابطی برای تولید استاندارد و مطلوب تر این محصول وضع کنند و پس از تصویب در کمیته کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی یزد این ضوابط به تولید کنندگان اعلام شود.
محمدی عنوان کرد: پس از اعلام نیز مهلتی برای فراهم کردن شرایط مناسب و ایده آل به آنان داده خواهد شد.
وی بیان داشت: در صورت نیاز به تسهیلات، فرمانداری اردکان مساعدت لازم با آنان به عمل خواهد آورد.
محمدی اظهار داشت: در حال حاضر شرایط تولید محصولات کنجدی در شهرستان اردکان مطلوب است و در هر سه واحد یک نفر به عنوان ناظر بهداشت و مسئول فنی مشغول به کار هستند و کلیه مراحل تولید را زیر نظر دارند و نمونه محصولات تولیدی به صورت مداوم در آزمایشگاهی که در خود شهرستان راه اندازی شده بررسی و آزمایش می شود.
به گزارش مهر، شهرستان اردکان با تولید روزانه 100 تن حلواارده، 50 تن ارده و 10 تن روغن ارده بزرگترین تولیدکننده محصولات کنجدی در کشور محسوب می شود.
نظر شما