به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم که شامگاه یکشنبه برگزار شد جمعی از هنرمندان، معتمدان، بازاریان و جمعی از اصناف نیز حضور داشتند.
فرماندار شهرستان مریوان در ابتدای این مراسم طی سخنانی گفت: خیرین مریوانی تا به حال فضاهای معنوی بسیار زیادی چون مدارس، فضاهای آموزشی و بهداشتی را احداث کرده اند که اگر رسانه ها بیشتر به آنها می پرداختند شهرستان مریوان از نظر آمار وجود افراد خیر در استان رتبه اول را کسب می کرد.
عبدالله رشیدی پور عنوان کرد: اگر یک نفر از زندانیان را آزاد کنیم چند خانواده را دلشاد کرده ایم که این خود در ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و خداوند نیز از آن بسیار خرسند می شود.
وی با اشاره به معضلات پیش روی خانواده زندانیان افزود: زنی که شوهرش در زندان است یا دختری که پدرش به هر دلیلی در زندان است با خطرات بسیاری همچون سوء استفاده افراد سودجو روبه رو است که جامعه را نیز با خطری جدی مواجه می کند.
فرماندار مریوان اظهار داشت: در رمضان پاداش انجام فعالیت های خیرین نزد خداوند متعال دو برابر می شود و اجرش را نیز به خیرین می دهد و اگر کسی بتواند اشک کودکی را که چشم به راه آمدن پدرش است را پاک کند در روز قیامت نزد خداوند از جایگاهی والایی برخوردار می شود.
آزادی زندانیان مریوان نیازمند 948 میلیون تومان کمک است
رئیس گمرک شهرستان مریوان در مراسم گلریزان این شهرستان نیز در سخنانی گفت: بسیاری از زندانیان که در زندان مریوان هستند به خاطر جرایم غیر عمدی است که ناخواسته مرتکب آن شده اند.
محمد رحیمی افزود: تعداد 26 نفر از زندانیان شهرستان مریوان به خاطر جرایمی چون تصادف و برای پرداخت دیه و یا برای برگشت چک و ورشکستگی است که نیازمند کمک مالی خیرین است.
زندان می تواند ندامتگاهی باشد برای زندگی دوباره
امام جمعه شهرستان مریوان نیز در ادامه این مراسم گفت: زندان برای افراد عاقل ندامتگاهی است که آنها را از انجام فعالیت های زشت و ناپسند باز می دارد.
ماموستا مصطفی شیرزادی زندان در تمامی دوران بشریت وجود داشته است اما شیوه اداره کردن و شیوه ساخت زندان فرق کرده است.
وی با اشاره به زندگی نامه حضرت یوسف افزود: حضرت یوسف که خود یکی از پیامبران الهی بود به دلیل تن ندادن به انجام گناه زندانی شد و مدتی از عمر خود را در زندان سپری کرد.
امام جمعه مریوان با عنوان اینکه حضرت یوسف برای اینکه به دام گناه نیفتاده و پاک بماند ترجیح داد در زندان باشد، اظهار داشت: اعمال و کردار حضرت یوسف این پیامبر بزرگوار می تواند یکی از بهترین الگوه ها برای زندانیان باشد.
ماموستا شیرزادی عنوان کرد: افراد جامعه به ویژه انسان های مسلمان باید با الگو قرار دادن پیامبران و انبیاء رفتارهای خود را ساماندهی کرده و به جامعه ترقی لازم را تزریق کنند تا آینده ای روشن و دور از هر نوع ناآرامی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه اصحابه رسول اکرم (ص) بعد از اینکه مرتکب هر نوع گناهی می شدند مستقیما خود را به قانون معرفی می کردند، افزود: افرادی که برای قانون احترام قایل هستند باید با الگو قرار دادن این شیوه رفتار هم به تذکیه نفس خود و هم به جامعه خدمت کنند.
در ادامه این مراسم با جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی مردم خیر شهرستان مریوان بیش از 60 میلیون تومان جمع آوری شده که با این مبلغ 10 نفر از زندانیان این شهرستان آزاد شدند.
نظر شما