به گزارش خبرگزاری مهر، نسیم ناصری در این خصوص گفت: اسانس طعم دهنده، استابیلایزر ترکیبات قوام دهنده بافت بستنی و امولسیفایر امولسیون کننده مواد غذایی است.
به گفته ناصری از تاریخ مصرف گذشته بودن این مواد روی ترکیبات شیمیایی و میکروبی فراورده تاثیر می گذارد و باعث کاهش کیفیت و پایداری محصول می شود که در نهایت می تواند برای سلامتی مصرف کننده مضر باشد.
بررسی 60 پیشنهاد در کمیته نظام پیشنهادات اداره کل استاندارد گلستان
دبیر کمیته نظام پیشنهادات اداره کل استاندارد گلستان با اشاره به دریافت و بررسی 60 پیشنهاد از سوی کارکنان و مراجعین اداره کل طی دو سال گذشته و تصویب 20 پیشنهاد، اذعان داشت: پیش از این ارائه دهندگان پیشنهاد می بایست فرم ارائه پیشنهاد را یا از طریق پایگاه اطلاع رسانی اداره کل و یا از طریق کمیته نظام پیشنهادات دریافت کرده و پس از ارائه پیشنهاد مابقی مراحل را به صورت شفاهی پیگیری می کردند.
فاطمه تهرانی شاد ضمن اشاره به این مطلب که این امر منجر به اتلاف وقت ارائه دهنده پیشنهاد می شد، اظهار داشت: در حال حاضر با الکترونیزه کردن این فرایند و قرار دادن سیستم پیشنهاد گیری بر روی پایگاه الکترونیکی سازمان ملی استاندارد به نشانی www.isiri.org (قسمت نظام پیشنهادها)، سعی در تسهیل و تسریع فرایند دریافت و بررسی پیشنهادات شده است.
ابطال و تعلیق 12 فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد محصولات صنعتی گلستان
سرپرست اجرای استاندارد گلستان گفت: از ابتدای سال 1391 تا کنون اداره کل استاندارد گلستان 12 فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد محصولات صنعتی را تعلیق و ابطال نموده است.
محسن خالقی عبدالملکی گفت: در راستای نظارت های دائمی اداره کل استاندارد گلستان بر تولیدات واحدهای تولیدی تحت پوشش، از ابتدای سال 1391 تا کنون، 10 فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد به دلیل کیفیت پایین تولیدات و یا عدم تولید، ابطال و دو پروانه کاربرد علامت استاندارد نیز تعلیق شده اند.
در همین مدت 39 پروانه کاربرد علامت استاندارد جدید صادر و 128 پروانه موجود نیز پس از بررسی های کیفی تمدید شد.
صدور 32 فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد فرآورده های مشمول طرح تجا در گلستان
از ابتدای اجرای قانون ارتقاء کیفی تولیدات صنعتی (خرداد ماه 1390) تا کنون مجموعاً سی دو فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد برای فرآورده های مشمول قانون مذکور توسط اداره کل استاندارد استان گلستان صادر شده است.
در راستای اجرای قانون ارتقاء کیفی تولیدات صنعتی از ابتدای اجرایی شده قانون مذکور تا کنون برای 32 فرآورده مختلف مثل انواع ادویه جات، حبوبات و غلات بسته بندی شده، انواع روغن دنده، پایه و هیدرولیک، خوراک آماده طیور، پروفیل U-PVC، پودر کامل تخم مرغ، مفتول فولادی گرم نوردیده و ... که از فرآورده های مشمول طرح تجا (توسعه جامع استاندارد سازی) است پروانه کاربرد علامت استاندارد صادر شده است.
به موجب قانون فوق الذکر تمامی تولیدات صنعتی از ابتدای خرداد ماه 1390 می بایست مطابق با یک استاندارد قابل قبول، تولید و به بازار عرضه شوند.
نظر شما