۲۳ مرداد ۱۳۹۱، ۱۸:۴۵

در یک عمل جراحی 8 ساعته/

کشنده‌ترین بیماری قلبی در مرکز جراحی قلب بوشهر درمان شد

کشنده‌ترین بیماری قلبی در مرکز جراحی قلب بوشهر درمان شد

بوشهر - خبرگزاری مهر: مرد 46 ساله‌ای که دچار دایسکشن حاد آئورت شده بود در مرکز جراحی قلب بوشهر مورد عمل جراحی قرار گرفت و سلامت خود را باز یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، فوق تخصص جراحی قلب مرکز جراحی قلب بوشهر با اعلام این خبر اظهار داشت: این بیمار با درد شدید ناحیه سینه به بیمارستان امام خمینی(ره) کنگان مراجعه کرد و پس از انجام معاینات و اکو، دایسکشن حاد آئورت( پارگی آئورت) تشخیص داده شد.

دکتر میکائیل رضایی اضافه‌کرد: این بیمار پس از انتقال به بوشهر توسط تیم پزشکی مورد معاینات بیشتر و آنژیوگرافی قرار گرفت و وجود پارگی آئورت صعودی که کشنده‌ترین بیماری قلبی است تأیید شد و برای وی درمان توسط عمل جراحی ترمیم آئورت با تیوب گرافت( بافت جایگزین لوله‌ای) پیشنهاد شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مورد جزئیات این عمل، گفت: در این عمل هشت ساعته دریچه نارسا شده آئورت و آئورت صعودی بیمار تعویض و پس از عمل به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شد و در حال حاضر بیمار در سلامت کامل به سر می‌برد.

دکتر رضایی در مورد این بیماری با اشاره به حساسیت مراحل بیهوشی در این‌گونه عمل‌ها، افزود: در این نوع عمل جراحی به دلیل خاص بودن شرایط بیمار بیهوشی و مراقبت‌های پس از عمل حساس‌تری می‌طلبد که با همکاری بسیار خوب تیم بیهوشی، اتاق عمل و بخش مراقبت‌های ویژه این مهم به انجام رسید.

فوق تخصص جراحی قلب بوشهر خاطر نشان‌کرد: نیمی از بیماران که دچار پارگی آئورت می‌شوند پیش از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست می‌دهند و بیمارانی هم که به بیمارستان می‌رسند به ازای هر ساعت تأخیر در جراحی یک درصد میزان کشندگی آن افزایش می‌یابد.

وی در مورد این عمل جراحی گفت: به دلیل بالا بودن میزان کشندگی و عوارض این عمل جراحی معمولاً در مراکز بزرگ درمانی کشور انجام می‌شود که با توجه به شرایط اورژانسی بیمار این جراحی در مرکز جراحی قلب بوشهر با موفقیت انجام شد.

دکتر رضایی درباره مرکز جراحی قلب بوشهر، گفت: وزارت بهداشت به بیمارستانی که تمام شرایط مورد نیاز را نداشته باشد مجوز راه‌اندازی مرکز جراحی قلب را صادر نمی‌کند این مرکز نیز تمام امکانات لازم برای اعمال شایع که به صورت روزمره در تمام مراکز انجام می‌شود را داراست.

وی در پایان تصریح‌ کرد: در اینگونه اعمال جراحی به دقت تیم بی‌هوشی، تیم جراحی و مراقبت‌های پس از عمل احتیاج است و موفقیت در این عمل به همکاری خوب تیم‌ها وابسته بود.

کد خبر 1672607

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha