به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر محسن نصيري امروز د ر اولين نشست اشتغال زندانيان كشور افزود : سازمان زندانهاي كشور بر اساس برنامه سوم توسعه مكلف است تا پايان سال 83 زمينه اشتغال و حرفه آموزي 60 در صد زندانيان كشور را فراهم كند كه اميدواريم با اجراي برنامه هاي در زمان تعيين شده به اين هدف دست يابيم .
وي گفت : هم اكنون حدود 18 هزار نفر از زندانيان كشور در حرفه هاي توليدي مشغول به كار هستند و از محل حرفه خود حقوق دريافت مي كنند و اميدواريم تا پايان امسال با ا ادامه اجراي طرحهاي اشتغالزا در زندانها و فراهم شدن زمينه اشتغال 30 هزار نفر درزندانها 40 در صد زندانيان كشور مشغول به كار شوند.
وي افزود: اشتغال زندانيان داوطلبانه است اما اجراي اين طرح مي تواند ضمن خود كفايي زندانيان و تامين مالي زندگي خود و خانواده آنان را فراهم كند ، ضمن اينكه با فعاليت كاري زندانيان امكان گرايش آنان به فساد كاهش مي يابد .
وي ادامه داد : برنامه هاي حرفه آموزي زندانيان با نظارت سازمان فني و حرفه اي كشور انجام مي شود و زندانيان پس از گذراندن اين دوره ها مدرك رسمي دريافت مي كنند كه كاملا معتبر است و زمينه اشتغال زندانيان را پس ازآزادي فراهم مي كند.
نصيري اضافه كرد: بيشترين دوره هايي كه در زندانهاي كشور برگزار مي شود ، مربوط به رشته هاي الكترونيك ، سيم پيچي ، صنايع چوب ، مكانيك و صنايع دستي است كه زمينه اشتغال آن براي زندانيان پس از آزادي بيشتر از رشته هاي ديگر است .
وي گفت : مزاياي حضور زندانيان در دوره هاي حرفه آموزي بيشتر مربوط به دوران پس از آزادي آنان است به طوري كه زندانيان به طور داوطلبانه در كلاسهاي حرفه آموزي شركت مي كنند و پس از گذراندن موفقيت آميز اين دوره ها ، مدرك حرفه آموزي خود را از سازمان فني و حرفه اي كشور دريافت مي كنند .
وي افزود : دارندگان مدرك حرفه آموزي پس از آزادي از زندان با استفاده از تسهيلات سازمان زندانهاي كشوربراي زندانيان از 30 ميليون ريال وام خود اشتغالي بهره مند مي شوند.
نظر شما