۲۵ مرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۴۳

رفوگر در گفتگو با مهر:

بدشانسی هم در ناکامی آزادکارها دخیل بود/ برخی کشتی گیران کم کاری کردند

بدشانسی هم در ناکامی آزادکارها دخیل بود/ برخی کشتی گیران کم کاری کردند

دبیر پیشین فدراسیون کشتی و رئیس کنونی انستیتو بین المللی کشتی ایران با اشاره به عملکرد شاگردان خادم در المپیک 2012 لندن اظهار داشت: بدشانسی و قرعه‌های سخت هم در ناکامی برخی از آزادکاران المپیکی ما دخیل بود.

سیدجواد رفوگر در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: روند تمرینات آزادکاران بسیار علمی و پرفشار دنبال می‌شد و حتی تغییر و تحولات فدراسیون کشتی نیز با آمدن رسول خادم در راس امور تیم‌های ملی نتوانست باعث ایجاد حاشیه شود اما گاهی اوقات نمی‌توان جلوی بدشانسی و قرعه‌های سخت را گرفت. آزادکاران المپیکی ما در شرایط خوبی به لندن رفتند اما برخی از آنان به قرعه و بدشانسی باختند و برخی دیگر به کم کاری و نمایش دور از انتظار خودشان!

وی تصریح کرد: تمامی کشتی‌های المپیک از دور نخست تا آخرین کشتی را باید مثل فینال تلقی کرد ولی برخی از آزادکاران ما مانند حسن رحیمی و مهدی تقوی به این مسئله دقت نکردند و در عین انتظاراتی که از آنان می‌رفت در کمال تعجب حذف شدند. رحیمی و تقوی برعکس ملی پوشان اوزان 60، 84 و 120 با قرعه‌های نسبتا بهتری همراه بودند اما نتوانستند از این فرصت به خوبی بهره ببرند.

رئیس انستیتو بین المللی کشتی ایران از کمیل قاسمی، احسان لشگری و مسعود اسماعیل‌پور به عنوان جنگنده‌ترین چهره‌های کشتی ایران در المپیک 2012 لندن یاد کرد و گفت: این سه ملی پوش در حالی که با قرعه‌های بسیار سختی روبه‌رو بودند و هیچکس انتظار کسب مدال از آنان را نداشت توانستند جانانه بجنگند و در نهایت با دو مدال ارزشمند برنز به کار خود خاتمه دهند. حتی اسماعیل‌پور نیز که در عین شایستگی به مدال نرسید توانست برابر "بسیک کودوخوف" روس به خوبی بجنگد و به راحتی مغلوب این حریف باتجربه و توانمند نشود.

وی در ادامه با اظهار تعجب از عملکرد عجیب تیم پزشکی ایران در مواجهه با مصدومیت رضا یزدانی گفت: هنوز از عملکرد و واکنش پزشکان همراه تیم ملی در نحوه برخورد و درمان رضا یزدانی متعجبم، چراکه باید به محض آسیب دیدگی یزدانی پای او با یک بانداژ اصولی فیکس می‌شد تا او بتواند بدون مشکل برابر حریف نه چندان مطرح اوکراینی خود قرار می‌گرفت. مطمئنا اگر یزدانی به خوبی درمان می‌شد به راحتی می‌توانست در نیمه نهایی پیروز شود و به فینال المپیک برسد.

رفوگر در ادامه به اهمیت حضور غلامرضا محمدی و محسن کاوه در کنار تیم ملی کشتی آزاد اشاره کرد و گفت: این دو مربی زحمات زیادی برای کشتی آزاد کشیدند و به واقع توانستند کشتی آزاد را از افت و رکود سالیان گذشته به جایگاه خوبی در جهان برسانند. به همین خاطر می‌بایست از حضور این نفرات در کنار رسول خادم و دیگر مربیان تیم ملی استفاده می‌شد. من فکر می‌کنم حضور محمدی و کاوه در کنار ملی پوشان المپیکی می توانست بسیار مثمرثمر و سازنده باشد.

 دبیر پیشین فدراسیون کشتی در خاتمه ادامه داد: یکی از اثرات حضور رسول خادم در امور فنی تیم ملی کشتی آزاد، پیشرفت محسوس فنی و تکنیکی آزادکاران المپیکی و به قول معروف، ایرانی کشتی گرفتن آنان بود. ملی پوشان ما نسبت به گذشته بسیار جنگنده‌تر شده بودند و در المپیک لندن نشان دادند که یک آزادکار فنی و تمام عیار ایرانی هستند.

کد خبر 1672878

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha