۲۵ مرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۰۹

اخبار حوزه خواهران/

کسب چهار عنوان برتر برای حوزه‌های علمیه خواهران در نمایشگاه قرآن

کسب چهار عنوان برتر برای حوزه‌های علمیه خواهران در نمایشگاه قرآن

قم – خبرگزاری مهر: کسب چهار عنوان برتر برای حوزه های علمیه خواهران در نمایشگاه قرآن و رونمایی از نرم افزار ماخذ شناسی زندگی حضرت خدیجه (س) از مهمترین اخبار حوزه علمیه خواهران است.

به گزارش خبرنگار مهر، در مراسم اختتامیه بخش حوزوی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تهران که عصر دوشنبه 23 مردادماه برگزار شد، غرفه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران عنوان غرفه برتر را از حیث رعایت اصول نمایشگاهی کسب کرد..
 
در این مراسم همچنین از ربابه حلاجی غرفه‌دار مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به عنوان غرفه‌دار برگزیده و از مهری متینی یکتا مشاور مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به عنوان مشاور برتر و از خدیجه خسروی به عنوان همکار برتر تجلیل شد.
 
17 مدرسه علمیه خواهران از هفت استان کشور با موضوعاتی شامل خانواده متعالی، حجاب و عفاف، قرآن و زندگی در جهان امروز، راز آفرینش عبادت وبندگی، مهدویت، نقش خانواده در سازندگی جامعه قرآن و بیداری اسلامی، قرآن و کودک و اتحاد اسلامی در قرآن در غرفه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران شرکت داشتند..
 
نرم‌افزار ماخذشناسی زندگی حضرت خدیجه(س) رونمایی شد

 مسئول دفتر فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران درمراسم اختتامیه بخش حوزوی بیستمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از این نرم‌افزار به عنوان نخستین نرم‌افزار پژوهشی در مورد حضرت خدیجه(س) یاد کرد و افزود: فعالیت‌های تحقیقاتی این نرم‌افزار در مورد تاریخ زندگی حضرت خدیجه(س) از سوی مدرسه علمیه خواهران حضرت خدیجه(س) تهران و تحت اشراف و تأیید شخصیت‌هایی چون مرحوم سید جعفر شهیدی و حجت‌الاسلام محمود مرعشی انجام شده است.
 
علی طائی‌زاده با اشاره به اینکه در جریان کتاب‌شناسی این اثر حدود هزار و 100 جلد کتاب از قدما و معاصرین مورد بررسی قرار گرفته است افزود: از این میان، مطالب مربوط به حضرت خدیجه(س) از میان 386 جلد کتاب با 208 عنوان، استخراج و فیش‌برداری شده و در نرم افزار حاضر ارائه شده است.

طائی‌زاده از این نرم‌افزار به عنوان اولین و کامل‌ترین مرجع تحقیقی و علمی در مورد زندگی این بانوی گرانقدر تاریخ اسلام یاد کرد.

وی با اشاره به ویژگی‌ها و امکانات نرم‌افزار زندگی حضرت خدیجه(س) تصریح کرد: این نرم‌افزار که حاصل بررسی بیش از ده هزار فیش تحقیقاتی و نقد و بررسی آثار مورخان و نویسندگان مشهور است، ویژگی‌های قابل توجهی دارد که از آن جمله می‌توان به دسترسی به فیش‌های پژوهشگران، شناسنامه منابع مورد استفاده به همراه 6هزار تصویر از متن منابع نرم‌افزار، دسترسی به عناوین، نمایه‌ها و کلیدواژه‌های مربوط به هر عنوان از طریق درختواره و جستجوی ساده و پیشرفته و عرضه فهرست‌‌ها و نمایه‌‌‏های مختلف (ایندکس) جهت تسهیل در امر تحقیق اشاره کرد.
 
کد خبر 1674152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha