۲۹ مرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۳۵

به بهانه عید فطر؛

عید آمد و دل‌ها برخاست

عید آمد و دل‌ها برخاست

قم - خبرگزاری مهر: آمد عید فطر و بیدار شد فطرت‌های انسانی. بیدار شدند دل‌هایی که به واسطه کرامت کریم اهل بیت(ع) و شب‌های قدر خدای قادر، گرد و غبار را از خود زدوده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، عید فطر همان روزی است که روح پاک شده انسان را دوباره به زندگی روزمره‌اش باز می‌گرداند، اما این بازگشت فرصتی دوباره است تا با وجود زندگی دنیایی، اسیر مصائب و نادرستی‌هایش نشویم و چه زیباست پس ازیک ماه بندگی با اخلاص، روحی پاک را به زندگی برگردانیم.

رمضان، این بهانه احیای انسانیت، برکتی از سوی خدای آسمان‌ها بود تا بندگانش بدون هیچ واسطه‌ای عظمتش را درک کنند و برای یک سال آینده خود ذخیره امید داشته باشند.

آری، دررمضان بدون هیچ تعارف و غروری می‌توانستیم مهربان باشیم و مهربانی را از خدایمان بیاموزیم. مگر نه اینکه خوبی‌های خدایی تنها محدود به زمانی خاص نیست؟

مگر نه اینکه همیشه سایه مرحمتش بر سر بندگان است و در پناهش به آرامش می‌رسند. پس چگونه است که بندگان این الگوی زیبایی‌ها را تنها در یک ماه می‌بینند و چرا برای همیشه نیاموزند مشق خوب بودن را؟

عید فطر روز تعهد است، روز بازخوانی و تثبیت تعهد برای حراست از فطرت انسانی در ماه های پیش رو.

خوشا به حال کسی که بیاموزد این مشق را و نشان دهد به خالق بلند مرتبه‌اش که می‌توان در این زمانه بهت انگیز، انسان ماند و روحی پاک با خود داشت.

می‌توان از لحظه‌های ناب افطار و اذان یاد گرفت ندای حقیقی ربنا را و به خاطر سپرد راه‌های مخلصانه خواندن خدا را.

می‌توان همیشه و قبل از شروع هر وعده غذایی آنگونه که در رمضان بودیم، همه بندگان را به خدایشان بسپاریم و برای همه مستمندین و نیازمندان طلب برکت کنیم، همچنان قرآن را با درک صحیحش بخوانیم و از آیه آیه‌اش بیاموزیم خوب بودن را.

ما یک ماه مهمان سفره رحمت الهی بودیم و مگر می شود به راحتی فراموش کرد برکات این سفره را؟ مگر می توان بندگی حقیقی را حس کرد و در سایر ایام به آن عمل نکرد؟

در شب‌های قدر خواندیم و خواندیم عبارت الغوث را، با تمام وجود طلب کردیم خلاصی از آتش برزخ را، پس چگونه فراموش کنیم خواسته خود را در روزهای پس از رمضان؟

عید فطر عید تعهد است و عید روزی. روزی هر بنده‌ای از خواسته‌هایش در شب‌ها و روزهای رمضان نصیبش می‌شود و خوشا انسانی که درک کند این حقیقت را.

عید فطر روز مست شدن از باده لایتناهی حق حقیقت است، بیهوده نیست که حضرت حافظ می سراید:

ساقیا آمدن عید مبارک بادت / وان مواعید که کردی مرواد از یادت

ساقی ما جام های لبریز از پاکی را یک ماه تمام به دستمان داد، یک ماه از بندگان گنه کارش پذیرایی کرد و مگر می‌شود دل‌هایی را که به بهانه های مختلف در پی پاک شدن هستند، بی نصیب از برکت بگذارد؟

خداوند ما، این خالق بی بدیل ستارگان و دریاها، در انتظار بازگشت حقیقی بندگانش است تا رحمت خود را جاودانه نصیبشان کند. همین است عیدی عید فطر، باید درکش کرد و به آن آگاه بود.

............................
محدثه نجف زاده

 

کد خبر 1676635

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha