به گزارش خبرنگار مهر، زهرا توانا پیش از ظهر پنجشنبه در همایش ائمه جماعات، هیئت امناء مساجد، خدام و فرماندهان پایگاههای استان، اظهارداشت: برای جبران آسیب های خانواده از جمله افزایش طلاق، ضعف مراقبت والدین از فرزندان و آزادی افراطی آنان و عدم کنترل فرزندان که سبب خودآرایی افراطی و بدحجابی می شوند، باید از مساجد و اماکن فرهنگی و اعتفادی برای کاهش آسیب ها استفاده کرد.
وی به راهکارهای استفاده بهتر از پتانسیل موجود در مساجد اشاره کرد و ادامه داد: آسیب های خانواده در اثر فقدان مسکن مناسب، از بین رفتن مرز محرم و نامحرم، تغذیه غیر حلال و ... از دیگر آسیب های خانواده ها است، که باید در مساجد برای آن برنامه ریزی و چاره اندیشی شود.
توانا ایجاد زمینه برای تحقیق و پژوهش را از دیگر راهکارها عنوان کرد و بیان داشت: در این راستا باید از توان تیم های اندیشمند و سالمند ساکن در محلات برای استفاده از تجربیات این قشر برای جوانان نمازگزار استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه خدمت به مسجد جزء فعالیت های مردمی و همگانی است، افزود: خدام مساجد نباید به گونه ای رفتار کنند که خانه خدا به نام آنها ثبت شود و مردم برای امورات زندگی ازجمله دادن ودیعه ازدواج، عزاداری و ... در مساجد دچار مشکل شوند.
فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حضرت مرضیه(س) بیرجند در پایان از اجرای طرح سلامت در پایگاه های بسیج بیرجند خبر داد و گفت: در این زمینه باید به گونه ای برنامه ریزی شود که یک پزشک به صورت دوره ای سالمندان و حتی جوانان نمازگزار را به صورت سرپایی معاینه کرده و منجر به آرامش روانی در افراد شود.
نظر شما