۴ شهریور ۱۳۹۱، ۱۶:۱۵

عسگری در گفتگو با مهر:

پاره‌شدن پیراهن ملاک پنالتی گرفتن نیست/ هدف کلاس آموزشی چیز دیگری بود

پاره‌شدن پیراهن ملاک پنالتی گرفتن نیست/ هدف کلاس آموزشی چیز دیگری بود

رئیس دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه بحث‌های مطرح شده در کلاس آموزشی با دلیل برگزاری این کلاس متفاوت بود گفت: تاثیر داشتن این کلاس‌ها بستگی به خود شرکت کنندگان دارد.

حسین عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص نشست امروزش با مربیان لیگ برتری که در محل سالن اجتماعات اتحادیه فوتبال باشگاه‌های کشور برگزار شد ضمن این مطلب فوق گفت: به هر حال آموزش به هر نحوی که باشد مطمئناً اثرات مثبتی در پی خواهد داشت. اینکه این اثرات مثبت چقدر خواهد بود به افراد شرکت کننده بستگی دارد.

رئیس دپارتمان داوری کشورمان اضافه کرد: بحث با عنوان کلاس و مسایلی که در آن رخ داد یکسان بود. این کلاس تشریح آموزش‌های داوری برای مربیان و کاپیتان‌های تیم‌های لیگ برتری بود اما مسایلی در کلاس مطرح شد که اصلاً ربطی به دلیل تشکیل آن نداشت. اینکه باشگاه ها چه مشکلاتی با داوری داشتند و چه ضرر و زیان‌هایی دیدند بحث این جلسه نبود.

"مجتبی تقوی اعتقاد داشت قضاوت‌ها در برخی صحنه‌های فوتبال یکسان نیست" وی در خصوص این صحبت مجتبی تقوی افزود: این گونه اعتراض‌ها درست نیست. تشخیص‌های متفاوت ربطی به ناهماهنگی داوران ندارد بلکه ممکن است آنها در تشخیص یک صحنه ضعیف عمل کنند. شاید یک داور صحنه‌ای را درست ببیند و دیگری به خوبی نتواند اتفاقی که در آن صحنه رخ داد را متوجه شود شاید داوری که اشتباه کرده تکنیک جای‌گیری مناسبی نداشته، صحنه را ندیده یا چشمش بسته بود در این شرایط نباید گفت داوران روی صحنه‌های مشابه یکسان قضاوت نمی‌کنند.

عسگری در مورد پاره شدن پیراهن محسن بنگر در جریان دربی هم اظهار داشت: من آن صحنه را ندیدم امکان دارد پیراهن یک بازیکن در جریان بازی پاره شود اما خطایی صورت نگیرد. اینکه پیراهن بازیکنی پاره شده پس حتماً پنالتی بوده ملاک درستی نیست زیرا باید خطا صورت بگیرد تا داور اعلام خطا کند.

وی در خصوص اعتراض مربیان به اشتباهات تاثیرگذار در داوری‌های لیگ گفت: در مسابقات یورو 2012 نتیجه 7 دیدار به دلیل اشتباهات تاثیرگذاری داروی رقم خورد. ما تا به امروز 54 بازی لیگ را برگزار کردیم و فکر نمی‌کنم تعداد اشتباهات تاثیرگذار داوران به نسبت این تعداد بازی ها آنچنان بالا باشد.

رئیس دپارتمان داوری در پایان در خصوص اینکه برخی مربیان اعتقاد داشتند باید روی مسایل روحی و روانی و رفتارهای داوران بیشتر برنامه ریزی شود گفت: ما در خصوص مسایل مختلف داوری کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی بسیاری را برگزار می‌کنیم اما بعضی وقت‌ها شاید صحبت‌های دوستانه یک داور پیش از بازی و یا در جریان آن از سوی فوتبال دوستان، تیم رقیب و یا رسانه‌ها سوء‌تعبیر شود.

کد خبر 1679991

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha