دکتر محمد عطایی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به برگزاری اولین کنگره ملی زغالسنگ در دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: با پیگیریهای دبیرخانه این کنگره و پس از کسب مجوز لازم از معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، کنگره مذکور با عنوان اولین کنگره ملی زغالسنگ کار خود را آغاز خواهد کرد.
وی تصریح کرد: صنعت معدنکاری زغالسنگ و صنایع زیر دستی آن در ایران امروز به عنوان صنایعی سودمند و بهرهور به طور مستقیم تلقی نمیشوند و حتی در برخی گزارش ها از آنها به عنوان صنایع ضرر ده نیز یاد میشود، اما جایگاه زغالسنگ در صنایع برتر ایران امروز مانند فولاد و برق انکار ناپذیر است.
دبیر اولین کنگره ملی زغالسنگ کشور خاطرنشان کرد: دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک، دانشگاه صنعتی شاهرود با اتکا بر سابقه پژوهشی اساتید و دانشجویان خود در ارتباط با زغالسنگ و صنایع پایین دستی آن، اقدام به برگزاری همایشی در سطح ملی کرده است تا با ایجاد تمرکز عمومی روی این مبحث سبب یافتن راهکارهایی برای بهبود و ارتقاء وضعیت کنونی این صنعت و شاخه های کمتر مورد توجه قرار گرفته آن باشد.
عطائی افزود: تمرکز بر تولید مواد جانبی گرانبها از زغالسنگ، مباحث مرتبط با محیط زیست، اکتشاف، استخراج و ایمنی معادن،فرآوری، مکانیک سنگ، زمین شناسی، صنایع پایین دستی و صنایع وابسته و ارائه تحقیقات و پژوهش های علمی و کاربردی در زمینه زغالسنگ و صنایع وابسته از مهم ترین اهداف برای برگزاری این همایش میباشند.
وی یادآور شد: مهمترین مهمانان این کنفرانس ملی پرفسور "نجدة ابراهیم عزیز" دکترای معدن، استخراج زغالسنگ و تهویه، استاد دانشگاه WOLLGONG استرالیا، مسئول سایت WWW.LONGWALL.COM و دبیر کنفرانس های سالانه زغالسنگ استرالیا و همچنین دکتر ابونا ثقفی، پژوهشگر مرکز CSIRO استرالیا می باشند.
دبیر اولین کنگره ملی زغالسنگ کشور یکی از مهمترین برنامه های فرهنگی دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود در کنفرانس ملی زغالسنگ را تجلیل از پیشکسوتان مهندسی معدن کشور ذکر کرد و افزود: در این راستا تجلیل از مهندس هرمز ناصرنیا، یکی از برنامه های جانبی این کنگره ملی است.
نظر شما