۱۰ شهریور ۱۳۹۱، ۹:۲۴

افشارنادری تأکید کرد:

محدودیت و مزیتهای آب، کشاورزی و منابع طبیعی فیروزکوه باید شناسایی شود

محدودیت و مزیتهای آب، کشاورزی و منابع طبیعی فیروزکوه باید شناسایی شود

فیروزکوه - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان فیروزکوه اظهار داشت: با توجه به ظرفیت بالای شهرستان در زمینه آب، کشاورزی و منابع طبیعی، همه رؤسای ادارات باید مزیت و محدودیتهای این سه بخش را شناسایی کرده و بعد از هدفگذاری، برنامه ریزی کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید افشار نادری در جلسه عصر پنج شنبه کارگروه آب، کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان فیروزکوه که با حضور رؤسای ادارات عضو این کارگروه در سالن اجتماعات فرمانداری فیروزکوه برگزار شد، افزود: در سال گذشته کارهای متعددی در زمینه کشاورزی با دعوت از  وزیر جهادکشاورزی و مدیران استانی داشته ایم.

وی ادامه داد: در همین راستا اعتبارات مورد نیاز را جذب کرده ایم که این امر، نشانگر این موضوع  است که در کنار صنعت، توجه ویژه ای به بحث کشاورزی داریم.

فرماندار شهرستان فیروزکوه گفت: با حفظ قانون و ضوابط باید انگیزه و اشتیاق در سرمایه گذار ایجاد شود تا در زمینه سرمایه گذاری در بحث طیور، کشاورزی، آبزیان و دامداری اقدام کنند.

با اتمام سد "نمرود" و "در ده" کمک بزرگی به کشاورزان می شود

وی اضافه کرد: اگر بخواهیم ارزش افزوده برای شهرستان داشته باشیم، نباید اجازه بدهیم سرمایه های خدادادی در زمینه آب و منابع طبیعی راکد بماند و باید با جدیت، پروژه های نیمه تمام سد "نمرود" و "در ده" را پیگیری کنیم که هر چه زودتر به بهره برداری برسد که این امر، کمک بزرگی به تولیدات کشاورزی شهرستان است.

افشار نادری در مورد ریشه یابی عدم کاشت صیفی جات مانند خیار که زمانی در شهرستان تولید بسیار زیادی داشته ولی در حال حاضر تولیدات صیفی جات به حداقل رسیده است، بیان داشت: باید انگیزه و ظرفیت های تولید  صیفی جات برای کشاورزان در روستا های "زرین دشت"، "هرانده" و "سیمین دشت" ایجاد شود.

برداشت 47250 تن سیب زمینی و 23800 تن سیب  از مزارع و باغات فیروزکوه

فرماندار فیروزکوه از تولیدات مطلوب محصولات کشاورزی و باغی این شهرستان در سال جاری خبر داد و گفت: امسال 23 هزار و 800  تن سیب، یکهزار و 400  تن گلابی، شش هزار و 600 تن زرد آلو، سه هزار و 750 تن انار، یکهزار و 750  تن گردو،420 تن هلو، 750 تن گیلاس، دو هزار و 750 تن گندم آبی، 600 تن گندم دیم،950تن جو و 47 هزار و 250 تن سیب زمینی تولید داشته ایم.

وی از تعاونی ها خواست تا با بسته بندی مناسب و بازاریابی به موقع از  شهرستانهای اطراف، در استانهای تهران و مازندران، به عرضه به موقع این محصولات و دیگر محصولات سال جاری اقدام  کنند.

افشارنادری از مسئولان اداره جهادکشاورزی و بانک کشاورزی شهرستان خواست  تا در زمینه بیمه محصولات کشاورزی بیشتر فرهنگسازی کنند تا  در مواقعی که این دو نهاد مانند سیل اخیر متضرر می شوند،  کشاورزان فیروزکوهی بتوانند بخشی از خسارتشان را تأمین کنند.

کد خبر 1685152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha