اکبر لطفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیش از این 52 مدرسه قرآنی در شهرستان راه اندازی شده و ایجاد دو مرکز تخصصی آموزش قرآن کریم به دانش آموزان این شهرستان تا مهرماه پیش بینی شده است.
وی، با بیان اینکه مدارس قرآنی در زمینه روخوانی، روان خوانی، تجوید و مفاهیم قرآن فعالیت می کنند، اضافه کرد: این مدارس علاوه بر برگزاری کلاس های آموزشی قرآنی، برنامه های فوق برنامه مختلفی اعم از تفریحی، آموزشی و اردویی برگزار می کنند.
مدیر آموزش و پرورش آمل ادامه داد: تلاش برای انس بیشتر با قرآن کریم، ارتقا سطح آموزش عمومی دانش آموزان، تقویت بنیه اعتقادی و رفتاری، ارتقا آگاهی آنها در مقابله با تهاجم فرهنگی و مشارکت آنان در تعمیق فهم قرآن و مفاهیم غنی آن جهت کاربردی کردن آن در محیط خانه و جامعه از جمله اهداف فعالیت های مدارس قرآنی است.
لطفی تصریح کرد: تمامی آموزگاران شاغل در مدارس تخصصی قرآن کریم، مسلط به قرآن بوده و قدرت و توان آموزش کلام خدا را دارند.
وی افزود: در سالهای اخیر طرح های قرآنی بزرگ موثری در سطح مدارس به اجرا در آمده که از جمله آنها حفظ قرآن و آیت الکرسی در مراسم صبحگاه است.
مدیر آموزش و پرورش آمل یاد آور شد: سیاست های تربیتی و پرورشی و طرح های قرآنی در نظام آموزش و پرورش در حقیقت برای حفظ جوانان و نوجوانان و مبارزه با تهاجم فرهنگی غرب است.
شهرستان حدود 400 هزار نفری آمل بیش از 61 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی دارد.
آمل - خبرگزاری مهر: مدیر آموزش و پرورش آمل، از افزایش تعداد مدارس و مراکز تخصصی آموزش قرآن کریم دانش آموزان این شهرستان به 54 واحد تا پیش از آغاز بازگشایی مدارس خبر داد.
کد خبر 1686500
نظر شما