به گزارش خبرنگار مهر، عزت الله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در سیزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شریف، با اشاره به دیدار اخیر دانشجویان با مقام معظم رهبری اظهار داشت: توصیه های مقام معظم رهبری باید منشور کار و فعالیت شما دانشجویان باشد.
وی افزود: این نشست ها فرصت خوبی است که نکات و طرح های جدیدی که رهبری با شما مطرح کرده اند را تحلیل کنیم و چارچوب های جدیدی برای فعالیت های خود از آن بیرون بیاوریم.
ضرغامی با بیان اینکه رهنمودهای رهبری در دو بخش صریح و غیرشفاف است، تصریح کرد: گاهی اوقات دستوراتی که ایشان می دهند باید تحلیل شود. بنابراین شما می توانید با تشکیل کارگروه هایی در این جلسات فرمایشات مقام معظم رهبری را تحلیل و منشور جدید و نقشه راهی برای خود ترسیم کنید.
رئیس سازمان صدا و سیما توضیح داد: مثلا زمانیکه رهبر انقلاب می فرمایند انصاف را رعایت کنید، عقلانیت و مدارا داشته باشید، پازل دشمن را تکمیل نکنید این واژه ها احتیاج به تحلیل دارد، بنابراین آنچه که مهم است برداشت از واقعیت است و نه خود واقعیت.
وی همچنین با اشاره به فتنه 88 ادامه داد: در فتنه 88 که صدا و سیما محور، رصد تصمیم گیری و عمل بود، شاهد بودیم که این قضیه حل نمی شد و آن هم به دلیل فتنه خواص بود چه خواصی که علنا مقابل نظام ایستادند همچون سران فتنه و چه کسانیکه خودشان می دانستند تقلبی در کار نیست، اما با این وجود باز هم حرف هایی دوپهلو می زدند که خوراک رسانه های غربی را تهیه می کرد.
ضرغامی با اشاره به سوءاستفاده رسانه های غربی از هر فرصتی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی تصریح کرد: بیشتر مواضع سخنرانی مرسی در اجلاس شانزدهم همگام و همراه با جمهوری اسلامی بود، اما یک مورد اختلاف آن هم در مورد سوریه موجب مانور رسانه های غربی شد.
رئیس سازمان صدا و سیما افزود: از 10 مطلبی که مرسی در آن بیان کرد 9 مورد آن هماهنگ و همسو با مواضع ایران بود و تنها در یک مورد اختلاف نظر بود که آن هم طبیعی است، اما رسانه های غربی بر همان یک مورد اختلاف نظر مانور دادند.
وی با اشاره به نشست روز گذشته خود با صالحی وزیر امور خارجه گفت: در این نشست یک جمع بندی از اجلاس داشتیم و با توجه به سخنرانی مقامات کشورهای عضو در این اجلاس و همچنین مواضع آنان در دیدارهای دو جانبه و چند جانبه به این نتیجه رسیدیم که در هیچ دوره ای این همه همراهی و همپوشانی با سیاست های جمهوری اسلامی وجود نداشته است.
ضرغامی در ادامه سخنرانی خود خطاب به دانشجویان یادآور شد: شما جوانان باید پرچم دار حل مشکلات جامعه باشید و برای حل مشکلات به کمک مسئولان بیایید و راه حل ارائه دهید.
رئیس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه امروز قوه قضائیه در مظلومیت قرار گرفته است، اضافه کرد: یکی از مشکلاتی که امروز قوه قضائیه دارد، ادعاهایی است که در سایت ها و وبلاگ ها دیده می شود.
وی افزود: بعضا در سایت ها و وبلاگ ها شایعه پراکنی و نقص حریم شخصی صورت می گیرد که بارها مقام معظم رهبری نسبت به این مسئله هشدار دادند.
ضرغامی با بیان اینکه جرایم جدید در حوزه نرم در قوه قضائیه تعریف نشده است، گفت: در حوزه نرم و در پایگاه های اطلاع رسانی در فضای سایبری جرائم تعریف نشده است بنابراین مسئولان قوه قضائیه دچار پراکنده کاری می شوند و کسانی را که نباید بگیرند، می گیرند و کسانی را که باید بگیرند، نمی گیرند.
رئیس سازمان صدا و سیما تاکید کرد: بنابراین شما دانشجویان می توانید در این حوزه پیشگام شوید و جرائم حوزه نرم را تعریف کنید.
وی با بیان اینکه تشکل های امروز دانشجویی به معنای واقعی کلمه مستقل هستند، ادامه داد: امروز مستقل ترین تشکلهای دانشجویی را در کشور داریم، بنابراین می توانید بدون وابستگی و با رعایت عدالت به کمک نهادهای کشور مخصوصا قوه قضائیه بیایید.
ضرغامی رهبری را بزرگترین پشتوانه دانشجویان دانست و تصریح کرد: استقلال و حمایت رهبری دو پشتوانه بزرگی هستند که دانشجویان دارند بنابراین می توانید با این پشتوانه ها گره گشای مشکلات کشور شوید.
رئیس سازمان صدا و سیما آزادی بیان را یکی از مشکلات امروز جامعه دانست و بیان کرد: شما دانشجویان می توانید برای رفع این مشکل همفکری و به دستگاه ها و نهادهای مختلف راه حل ارائه دهید.
همچنین در ادامه این نشست ضرغامی در پاسخ به این سوال که چرا در جمع های آزاد دانشجویی شرکت نکرده اید، گفت: یکی از دلایل آن این است که عملکرد و کارنامه ما روی آنتن است و توضیح دادن در مورد آنچه که در معرض دید است، کاری است ناصواب.
وی افزود: عامل دوم آن این است که ما در حوزه جنگ نرم تاکتیک های طبقه بندی شده ای داریم که قابل توضیح دادن نیست و اگر در سخنرانی ها ذهن مان آماده نباشد ممکن است بخش های عظیم این تاکتیک ها گفته شود که سریع دشمنان اقدامات ایذایی بر روی آن انجام می دهند، اما این نقص شما بر من وارد است.
رئیس سازمان صدا و سیما همچنین در پاسخ به این سوال که چرا برخی از نیروهای حزب اللهی در صدا و سیما ممنوع التصویر هستند، تصریح کرد: برنامه های ما براساس خط رگرسیوم است که برخی نقاط منحنی خرابکن هستند برخیها با نگاه افراطی و برخی ها با نگاه تفریطی، بنابراین اینها در منحنی ما جایی ندارند.
ضرغامی ادامه داد: میهمان و یا مجری باید چهار ویژگی داشته باشد، کارشناس باشد و به چارچوب نظام و انقلاب اعتقاد داشته باشد و تمام سیاست هایی که به سازمان توسط دستگاه های نظارتی ابلاغ می شود، در برنامه ها رعایت شود. ما نمی توانیم میهمان و یا مجری را مجبور به رعایت این اصول کنیم. بنابراین ممکن است محدودیت هایی در انتخاب میهمانان و مجریان داشته باشیم.
وی همچنین در مورد ممنوع التصویر شدن چهره های حزب اللهی بیان داشت: خیر، هیچ کس ممنوع التصویر نیست و آخرین آن هم که دیگر بود، تکذیب شد.
رئیس صدا و سیما همچنین در پاسخ به این سوال که چرا صدای بچه های انقلابی و مذهبی به شما نمی رسد، یادآور شد: به خوبی صدای اینان به ما می رسد، ما از صبح تا شب با این افراد محشور هستیم.
ضرغامی همچنین در مورد احمد توکلی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که دیگر مهمان برنامه بود گفت: در زمانیکه ما دانشجو بودیم آقای توکلی عضو کابینه بودند و ما با ایشان ارتباط فکری بخصوص در حوزه مسائل اقتصادی داشتیم و خیلی از تفکرات ما آن زمان مرهون نگاه های کارشناسی آقای توکلی است، اما امروز ممکن است اختلاف سلیقه هایی داشته باشیم، اما در کنار این اختلاف نظرها می توانیم همه با هم در چارچوب سیاست های نظام برای جامعه خدمتگذار باشیم.
نظر شما