حسین کشایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه زیرساختهای ارتباطی استان اصفهان در سالهای اخیر پیشرفت بسیار محسوسی داشته است، افزود: در حال حاضر حدود 480 دفتر ICT روستایی در سطح استان اصفهان مشغول به فعالیت هستند و به خدماترسانی به روستاییان میپردازند.
افزایش زیرساختهای الکترونیکی فناوری اطلاعات تا پایان سال 95
وی با بیان اینکه در سند چشمانداز مخابرات در سال 95 پیشبینیهای بسیاری برای توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور انجام شده است، اظهار داشت: بر اساس سند توسعه مخابرات، شاخصهای مربوط به فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورمان تا پایان سال 95 باید به 22.6 درصد برسد که خود رقم قابل توجهی به شمار میرود.
نایب رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات استان اصفهان با اشاره به اینکه یکی از مهمترین شاخصهای پیشبینی شده برای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور، شاخص آمادگی الکترونیکی به شمار میرود، تصریح کرد: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، تا پایان سال 95 میزان توسعه شاخص آمادگی الکترونیکی باید به 0.8 درصد برسد تا شاهد روند مطلوبی از کاربرد علوم مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور باشیم.
جایگزینی اسکناسهای سنتی با پول الکترونیک
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات، بسیاری از تبادلات سنتی را از دور خارج خواهد کرد و گاممهمی در راستای تولید ثروت از طریق شبکههای الکترونیک خواهد برداشت، گفت: سند توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور حتی برای جایگزین کردن اسکناسها با پولهای الکترونیک نیز برنامهریزیهای مدونی انجام داده است که با پیشرفت در فعالیتهای مدرن، این برنامهها نیز اجرا خواهد شد.
کشایی افزود: بر اساس آنچه که تا پایان سال 95 باید به وقوع بپیوندد، جایگزین شدن تراکنشهای مالی و پولی با استفاده از پرداختهای الکترونیک است که تا پایان این سال باید به بیش از 80 درصد افزایش یابد.
وی به دیگر ویژگیهای توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: حتی برای الکترونیکی شدن پروندههای پزشکی و سلامتی افراد، کارتهای ملی و... موارد نیز برنامهریزیهای مدونی صورت گرفته است.
نایب رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات استان اصفهان تاکید کرد: در سال 95 تمامی پروندههای سلامتی و پزشکی افراد در کشور الکترونیکی خواهد بود و تمامی کارتهای ملی افراد نیز هوشمند میشود.
نظر شما