به گزارش خبرنگار مهر، سید قربان حسینی ظهر پنجشنبه در جلسه مشورتی پیرامون سیاستها و برنامه های این مرکز اظهار داشت: با توجه به وضعیت کنونی مدارس علوم دینی اهلسنت استان، بهرهمندی از تکنولوژی آموزشی نوین می تواند در تحقق اثربخشی فعالیتهای آموزشی و پژوهشی بسیار موثر باشد.
وی افزود: تجهیز مدارس به وسایل کمک آموزشی بخشی از طرحهای این مرکز است که با توجه به وسعت و پراکندگی مدارس نیازمند مشارکت تمامی نهادها و سازمانهای مرتبط به ویژه استانداری است.
حسینی خاطرنشان کرد: تحقق این مهم با توجه به ویژگیهای جامعه مخاطب، میتواند به موفقیت هر چه بیشتر مدارس در فعالیتهای آموزشی و پژوهشی کمک شایانی نماید.
کارشناس مسئول برنامهریزی فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور نیز در این جلسه، با اشاره به مصوبه 613 و ایفاد امور فرهنگی اجتماعی، آموزشی اهلسنت به مرکز بزرگ اسلامی، اظهار داشت: شایسته است همایش ها و مراسمات حوزه اهل سنت استان که از سوی ادارات کل تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد، اوقاف و امور خیریه و ... برگزار می گردد، با هماهنگی این مرکز صورت گیرد.
یاسر مقسم، همچنین گفت: به منظور جلوگیری از موازی کاری از سوی سازمانهای همسو با این مرکز، این نهادهای فرهنگی میتوانند در بسیاری از مراسمات ملی مذهبی فرهنگی و .... با هم مشارکت داشته باشند.
وی تعداد مساجد اهلسنت استانگلستان را بیش از 1300 مسجد اعلام کرد و گفت: لازم است که هرگونه خدماترسانی از سوی ادارات آب، برق، گاز، شهرداریها و ... در خصوص صدور مجوز ساخت این مساجد با استعلام از سوی مرکز بزرگ انجام گیرد.
در ادامه شاهرخ جاویدان، کارشناس طرح و برنامه مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، نیز گزارشی در خصوص مسائل بودجه ای و آئین نامههای پیشین از سوی مجلس شورای اسلامی جهت کمک به مساجد ارائه کرد.
نظر شما