به گزارش خبرگزاری مهر، محمد بلوچی افزود: این تعداد از مدجویان کمیته امداد استان که در شهرهای بالای 20 هزار نفر ساکن هستند مشمول بیمه درمان این نهاد بوده و از دارای پزشک خانواده هستند.
وی اظهارداشت: در راستای اهمیت سلامت خانوادههای تحت پوشش و تامین هزینههای درمانی، این نهاد از سال 1375 طرح پزشک خانواده را اجرا کرده است.
بلوچی با تأکید بر اهمیت بهبود سلامت مددجویان افزود :کمک به وضعیت بهداشت و درمان مددجویان از اهداف مهم و محوری کمیته امداد در این طرح است.
بلوچی افزود: این نهاد برای ارائه بهتر خدمات درمانی به مددجویان با 146 مرکز درمانی قرارداد بسته است که از این تعداد 73 پزشک خانواده و متخصص، 8 آزمایشگاه، 6 بیمارستان دولتی، 7 درمانگاه، 7 داندنپزشک، 33 داروخانه و 12 مرکز رادیولوژی، پزشک هستهای و فیزیوتراپی است.
وی تصریح کرد: این نهاد به مدجویانی که در حین درمان متحمل هزینه شدهاند وهمچنین هزینههای آنها خارج از تعهد کمیته امداد است از محل خدمات ویژه درمانی کمک میکند تا مددجویان در مخارج درمانی خود کمتر دچار آسیب شوند.
وی افزود : کمیته امداد در طی سال برای خانوادههای مددجو کلاسهای آموزش بهداشت برگزار میکند تا آنها با انواع بیماریهای شایع و چگونگی پیشگیری ومقابله با این بیماریها و بهداشت محیط و خانواده آشنا شوند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خراسان شمالی گفت: این نهاد همچنین در هزینههای درمان خانوادههای غیر تحت پوشش نیز به خانوادههای مستضعف و نیازمند به صورت موردی کمک میکند.
وی یاد آور شد: کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی در راستای تامین مخارج درمان بیماران صعب العلاج نیز از طریق طرح محسنین با همیاری خیرین، زمینه کمک به درمان این خانوادهها را فراهم کرده است.
نظر شما