به گزارش خبرنگار مهر، عملیات احداث چهارخطه خرم آباد - کوهدشت از سال 85 شروع شده ولی تاکنون به دلایل مختلفی که مهم ترین آن کمبود اعتبار بوده این پروژه حیاتی به ثمر نرسیده است.
عملیات اجرایی این پروژه که یکی از مهمترین طرحهای راهسازی استان لرستان محسوب می شود در حال حاضر به مدد قرارگیری در فهرست پروژه های مهر ماندگار به طور فعال در حال اجرا است.
اجرای پروژه چهارخطه خرم آباد - کوهدشت در راستای تبدیل محورهای اصلی و پر تردد استان به چهار خطه در دست ساخت است و در صورت تکمیل موجب افزایش ضریب ایمنی تردد وسایل نقلیه در مسیر و کاهش سوانح رانندگی خواهد شد.
این در حالیست که جاده کنونی کوهدشت - خرم آباد از جمله محورهایی است که محل تردد مسافران بی شماری بوده ولی به علت داشتن پیچ های خطرناک و قسمت های باریک بسیار تا کنون جان مسافران بسیاری را گرفته است.
روند تصادفات و سوانح رانندگی در محور کنونی خرم آباد به کوهدشت به گونه ای است که از این محور به عنوان یکی از خطرناک ترین محورهای استان یاد می شود که هر ماه شاهد تصادفات زیادی در مسیر آن هستیم.
با قرارگیری این پروژه مهم در فهرست پروژه های مهر ماندگار و با توجه به روندی که در پیش است امید می رود تا پایان دولت دهم، عملیات ساخت و تعریض این محور خطرناک به سرانجام برسد.
معاون فرماندار شهرستان کوهدشت در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر 70میلیارد تومان در سه جبهه عملیاتی و توسط سه پیمانکار در حال اجرا است.
ابراهیمی تصریح کرد: عملیات اجرایی این پروژه مهم و حیاتی در هر سه جبهه شروع شده و پیش بینی می شود تا پایان دولت دهم به بهره برداری برسد.
وی افزود: خوشبختانه با پیگیری های نماینده مردم کوهدشت در مجلس شورای اسلامی و فرماندار این شهر، عملیات ساخت محور کوهدشت - خرم آباد در پروژه های طرح مهر ماندگار قرار گرفت و توانستند از این طریق اعتبار ساخت آن را تامین کنند.
معاون فرماندار شهرستان کوهدشت ابراز امیدواری کرد که با رفع مشکل اعتباری این پروژه مردم این شهرستان شاهد به ثمر رسیدن عملیات اجرایی چهارخطه کوهدشت - خرم آباد باشند.
این سخنان معاون فرماندار شهرستان کوهدشت در حالی مطرح می شود که پیش از این نیز معاون عمرانی استانداری لرستان با اشاره به وضعیت چهار خطه های استان گفته بود که همه چهار خطه های استان لرستان جزء طرح های مهر ماندگار قرار گرفته و اعتبارات لازم نیز برای بهره برداری از آنها اختصاص یافته است.
حمید خورشیدوند با بیان اینکه چهارخطه خرم آباد - کوهدشت در قالب چندین قطعه به پیمانکاران مختلف واگذار شده است، افزود: این چهار خطه به طول 70 کیلومتر است و هر کدام از قطعات آن نیز برای تسریع و رقابت بیشتر به پیمانکار واگذار شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان لرستان نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت چهارخطه های استان لرستان اظهار داشت: با برنامه ریزی های صورت گرفته تمام چهارخطه های استان لرستان تا پایان دولت دهم به بهره برداری خواهد رسید.
شهرام ملکی بیان داشت: پروژه های چهارخطه استان لرستان همه در لیست طرح های مهر ماندگار قرار گرفته اند.
وی همچنین با اشاره به روند اجرای چهارخطه خرم آباد - کوهدشت بیان داشت: از این چهارخطه نیز 70 کیلومتر باقی مانده تا در قالب پروژه های مهر ماندگار به بهره برداری برسد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان لرستان با بیان اینکه عملیات زیرسازی و راه سازی 55 کیلومتر از این پروژه در حال اجرا است، ادامه داد: همچنین عملیات اجرای دو قطعه 6 کیلومتری از این پروژه در حال اجرا است.
به هر روی امید می رود با بهره برداری از این پروژه مردم شاهد به نتیجه رسیدن پروژه مهم چهارخطه خرم آباد - کوهدشت در پایان دولت دهم باشند تا با افتتاح این پروژه بعد از گذشت بیش از شش سال کام مردم کوهدشت از خدمات دولت در حوزه راهسازی شیرین شود.
نظر شما