۱۸ شهریور ۱۳۹۱، ۱۰:۴۷

سبک زندگی جهادی به روایت پناهیان در پنجره جدید

سبک زندگی جهادی به روایت پناهیان در پنجره جدید

این هفته پنجره 149 در پرونده سبک زندگی، شما را با الزامات زندگی جهادی به روش حجت‌الاسلام پناهیان آشنا خواهد کرد؛ زندگی‌ای که نظم نوین و ساختارهای آن را برنمی‌تابد و به دنبال راهکارهایی است برای حاکمیت ارزش‌های اخلاقی تا انسان جهادی به بار بنشیند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پناهیان در مصاحبه‌اش با پنجره می‌گوید: ما باید علیه آن ساختار‎ها که اجازه خودشکوفایی به انسان‎ها نمی‎دهند و به معنای حقیقی کلمه فرصت مساوی برای انسان‎ها قایل نمی‎شوند، قیام کنیم و ساختار‎های عادلانه دینی خودمان را جایگزین کنیم.

سرویس«سبک زندگی» در ادامه، چگونگی استقلال امت به ‎دست جوانان خودیافته انقلابی و مؤمن از دیدگاه امام و رهبری را در یاداشتی با عنوان «سبک زندگی جهادی، کلید جوانی کردن مؤمنانه» را شرح می‌دهد و بایسته‌های دینی یک سبک زندکی با عنوان «حرکتی فی سبیل الله» را به شما خواهد گفت.

 در باشگاه گزارشگران با 4 گزارش همراه شما خواهیم بود. اولگزارشی از حضور مسئولین در دانشگاه‎ها با عنوان «آیا مسئولین وارد گود شده‎اند؟» را خواهید خواند و در ادامه گزارشی از سخنان جنجالی رئیس جمهور در گفت و گوی زنده تلویزیونی «دولت احمدی نژاد پایانی ندارد؟»، «مه‌آفرید، گاوداری، باشگاه داری آب معدنی و داماش!» و در انتها «در دیدار رهبر انقلاب و اعضای شورای عالی حوزه چه گذشت؟» را خواهید خواند.

بعد از وقوع انقلاب اسلامی همواره دشمنان در صدد تجزیه ایران بودند. چنانکه شاهد بودیم اولین حرکت‎ها در کردستان آغاز شد ودر سال‎های بعد از فتنه 88 دشمن همواره سعی کرده است شکاف‎های اجتماعی را در تعامل با یکدیگر فعال کند. در واقع شکاف‎های دانشجویی، کارگری، زنان و محیط زیست همراه با شکاف‎های قومی اصلی‎ترین شکاف‎های اجتماعی در ایران کنونی است که دشمن توجه ویژه‎ای به فعال ساختن و هم افزایی آن‎ها دارد.

 پرونده «سیاست» این هفته پروند‎ه‎ای است درباره ظرفیت‎‎های فرهنگی، دینی و قومیتی ایران برای مقابله با تجزیه‎طلبی؛ از همین رو پنجره مروری بر نقشه‎های شومی که برای این سرزمین کشیده‎اند، دارد با عنوان «سرگذشت ناکام تجزیه‎طلبی» و بعد درباره مواضع تنش‌آفرین باکو خواهد گفت که در این زمینه با اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفتگویی ترتیب داده شده است. کوثری در این مصاحبه آب پاکی را روی دست همسایه کوچولوی ایران ریخته و گفته است: «این طرح در قد و قواره مسئولین آذربایجان نیست» و در ادامه محمدابراهیم طاهریان، سفیر پیشین ایران در کابل و اسلام آباد از تجزیه‎طلبی در مناطق شرقی که یک طرح وارداتی است صحبت می‌کند.

سرویس اقتصاد پنجره هم این هفته به دنبال نسخه شفابخش اقتصاد ایران یعنی «اقتصاد مقاومتی» که مبدع و تجویز‌کننده آن کسی نیست جز مقام معظم رهبری، رفته است.

اقتصاد مقاومتی از منظر آیت‎الله جوادی آملی با عنوان «مال، عامل قیام است»، الزامات و اقتضائات شرایط جنگی در حوزه اقتصاد در گفتگو با یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و ‎معادن تهران، فرازهایی از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره اقتصاد با عنوان «روزشمار اقتصاد مقاومتی با استقلال اقتصادی» و گفتگو با سیدشمس‎الدین حسینی، وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره نقش تحریم‌ها در اقتصاد ایران، از قسمت‌های جالب و خواندنی برای کسانی است که دوست دارند درباره اقتصاد مقاومتی بیشتر بدانند.

پنجره در چارسوی این هفته با یعقوب توکلی گپ زده ‎است؛ محقق، مورخ و نویسنده‎ای که در حوزه تاریخ معاصر و در موضوع جنبش‎‎های اسلامی و نیز تاریخ دفاع مقدس متخصص و صاحب‎نظر است و تألیفات ارزشمندی نیز در این حوزه‎‎ها بر‎جای گذاشته است.

در پنجره «ماضیه» ماجرای محمود غزنوی و بادمجان، محمد منتظری و مهدی‌هاشمی، سلمان ساوجی و عبید زاکانی را می‎خوانید و علاوه‎ بر بریده‎‎های جراید، تصاویری هم از پارک شهر و سگ‎‎های محبوب محمدرضا شاه پهلوی خواهید دید.
پنجره 149 را می‌توانید با مطالبی دیگر در سرویس هنر، باشگاه اهل قلم، مجله خبری و مجله برون مرزی به قیمت 2000 تومان و 84 صفحه از روزنامه‌فروشی‌ها بخواهید و یا با ارسال عدد صفر به شماره 3000101177 مشترک هفته‌نامه پنجره شوید.

کد خبر 1691340

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha