به گزارش خبرگزاری مهر، آیتالله محمد ناصری در دیدار با مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با اشاره به گسترش حوزههای علمیه به ویژه حوزههای علمیه خواهران پس از انقلاب اسلامی گفت: قبل از انقلاب اسمی از حوزههای علمیه نبود اما یکی از برکات انقلاب این است که در حال حاضر دهها هزار خواهر مشغول به تحصیل و سعی و تلاش کوشش در حوزههای علمیه هستند.
استاد اخلاق حوزههای علیمه ادامه داد: سزوار است که خواهران بیش از این همت بگمارند و خودشان را به این فیض عظیم تحصیل در حوزههای علمیه متصف بگردانند به ویژه آنکه در آیات قران و روایات منقول از اهل بیت(ع) به جایگاه علم و عالم اشاره شده است.
وی با تاکید بر اینکه افرادی که وارد حوزه میشوند باید هدف و قصدشان برای خدا باشد افزود: افرادی که وارد حوزه میشوند ابتدا باید طبق آیات قران کریم خودسازی نمایند و سپس دست دیگران را بگیرند و آنها را نسبت به عقایدشان و وظایف شرعیشان را آگاهی دهند.
آیتالله ناصری با اشاره به جایگاه شخصیتی زن در اسلام اظهار داشت: در آیات قران کریم، روایات اهل بیت(ع) و فرمایشات بزرگان از زن به عنوان یکی از آیات الهی یاد شده است و در آیات قرآن مکررا راجع به فضیلت زن و مقامات زن مطالب مختلفی دیده میشود.
وی ادامه داد: در آیات مختلفی از عبارت "یا ایها الانسان" و "یا ایها المومنون" استفاده شده است که شامل زن و مرد میشود و اکثر اهل لغت گفتهاند که مراد از این انسان، انسان مشتق از انس است.
استاد اخلاق حوزههای علمیه با اشاره به جایگاه حضرت فاطمه(س) در نظام خلقت افزود: در حدیث آمده است که اگر امیرالمومنین(ع) نبود کفوی برای حضرت زهرا(س) وجود نداشت.
استاد اخلاق حوزههای علمیه با اشاره به عبارت "هن لباس لکم و انتم لباس لهن" در قرآن کریم اضافه کرد: در اینجا خداوند مقام زن را بر مرد مقدم دانسته است که از آن استفاده میشود مقام زن مقام بسیاررفیعی است و هر شخصی که به مقامی رسیده از دامن زن به مقامی رسیده است.
برنامههای فرهنگی پیشنهادی مدارس علمیه خواهران اعلام شد
معاون فرهنگی - تربیتی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خوهران برنامههای پیشنهادی فرهنگی مدارس علمیه خواهران را اعلام کرد.
مریم ناصح با اشاره به لزوم گرامیداشت مناسبتهای سیاسی و مذهبی و اجرای فعالیتهای فرهنگی در مدارس علمیه خواهران سراسر کشور، اضافه کرد: در همین راستا با ارسال ویژهنامهای به مدارس علمیه خواهران، مناسبتهای ملی و مذهبی سال جاری احصا شده و برنامههای فرهنگی پیشنهادی در ایام مورد نظر برشمرده شده است.
وی ادامه داد: بخش دیگری از این ویژهنامه به برنامههای ثابت فرهنگی در طول سال تحصیلی اختصاص دارد که از طریق اجرا در برنامه صبحگاه، فضاسازی مدرسه و برنامههایی در راستای رتقاء سطح علمی-تربیتی طلاب پیشبینی شدهاند.
مدیر پرورشی حوزههای علمیه خواهران با اشاره به مناسبتهایی که در سال شمسی جاری قرار گرفتهاند و مدارس علمیه خواهران میتوانند از آن مناسبتها برای اجرای فعالیتهای فرهنگی استفاده کنند، تصریح کرد: هفته دفاع مقدس، بازگشایی مدارس، دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه(س) و ولادت امام رضا(س)، روز دحو الارض، شهادت امام محمدتقی(ع)، ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س)، اعتراض و افشاگری حضرت امام خمینی(ره) علیه پذیرش کاپیتولاسیون، روز عرفه، روز نیایش و شهادت مسلم ابن عقیل، عید قربان، شهادت محمدحسین فهمیده و روز نوجوان، ولادت امام علی النقی(ع)، آغاز دهه ولایت، روز مباهله، نزول سوره دهر و روز خانواده و ... مناسبتهای سال جاری را تشکیل میدهند.
وی ادامه داد: انتظار می رود مدارس علمیه خواهران بتوانند با بهرهگیری ازموضوعات پیشنهادی و اجرای مناسب برنامهها ضمن اهتمام علمی و عملی نسبت به استقرار ارزشهای متعالی و استمرار حرکت تربیتی و تعظیم شعائر اسلامی، زمینه معرفی و تأسی از الگوهای دینی و همچنین اشاعه و گسترش معارف ناب محمدی(ص) را فراهم نمایند.
قم - خبرگزاری مهر: استاد اخلاق حوزه علمیه گفت: خواهران با توجه به شرایط جامعه و امکانات فراهم شده به تحصیل در حوزههای علمیه اهتمام داشته باشند و برای رشد معنوی خود و دیگران از دریای معارف قرآن و اهل بیت(ع) بهره بگیرند.
کد خبر 1692431
نظر شما