به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین رحیمی نسب، صبح دوشنبه در کارگاه پیشگیری از اعتیاد در محیط های کار اظهار داشت: سهم پیشگیری در بودجه های کشور ضعیف است و به بودجه پیشگیری در سطح یک آن طور که شایسته است توجه نشده و باید دفاع خاصی در اعتبارات و بودجه ریزی از پیشگیری شود.
وی در مورد بودجه اختصاص یافته به پیشگیری از اعتیاد در استان یزد بیان داشت: این بودجه در همه دستگاه های درگیر با پیشگیری از اعتیاد در کل استان به 500 میلیون تومان نرسیده و بیشترین بودجه صرف مقابله با آن شده است.
وی با تاکید بر لزوم بسیج پیشگیری اظهار داشت: پیشگیری از اعتیاد با اعتبار کم نتیجه نمیدهد و این در حالی است که طی سه دهه گذشته در کشور، بیشترین بودجه ریزی در بخش اعتیاد، در زمینه مقابله و درمان بوده است.
روزانه سه نفر به دلیل مقابله با مواد مخدر کشته می شوند
رحیمی نسب عنوان کرد: در کشور روزی سه نفر به دلیل مقابله با مواد مخدر کشته می شوند که این آمار نشان دهنده لزوم توجه بیشتر و صرف انرژی بیشتر در امر پیشگیری از اعتیاد است.
وی عنوان کرد: در پیشگیری از اعتیاد با توجه به اینکه توان اعتباری و اجرایی و زیرساختهای مناسب وجود ندارد، باید تعیین اولویت صورت گیرد و روشهای پیشگیری از اعتیاد الویت بندی شود.
مراجعه سالانه 10 هزار نفر به مراکز اعتیاد یزد/ حضور 40 هزار معتاد در یزد
رحیمی نسب یادآور شد: سالانه 10 هزار نفر به مراکز ترک اعتیاد بهزیستی در استان یزد مراجعه می کنند که عامل اعتیاد همه آنها مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه سن اعتیاد پایین آمده است، ادامه داد: بر اساس برآوردهای انجام شده، 40 هزار معتاد در استان یزد وجود دارد که میانگین سنی آنها جوانی و میانسالی است.
وی عنوان کرد: به منظور درمان اعتیاد این افراد، کمپ درمان شیشه، کمپ درمان اعتیاد جوانان و کمپ درمان اعتیاد زنان در کنار مراکز ترک اعتیاد، توسط بهزیستی استان یزد راهاندازی شده است.
کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد در محیط های کار با حضور کارشناسان دفاتر اعتیاد بهزیستی استان های کشور به مدت سه روز در یزد برگزار می شود.
نظر شما