ابوالفضل هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این طرح سال گذشته به صورت پایلوت در استان مرکزی اجرا شد، اظهار داشت: در سال تحصیلی 91-90 فقط 80 درصد این امر محقق شد ولی امسال باید صددرصد اجرایی شود.
وی استفاده از لباس متحدالشکل را یکی از ملاک های ارزیابی عملکرد خواند و اضافه کرد: این امر همچنین از بروز و نمود اختلافات طبقاتی در مدارس جلوگیری می کند و همه دانش آموزان از هر طبقه ای با یک لباس در مدرسه حاضر می شوند و تاثیرات روانی مثبتی دارد.
وی با بیان اینکه فضای آموزشی در ناحیه یک آموزش و پرورش اراک جهت آغاز سال تحصیلی آماده شده است و هم اکنون 300 واحد آموزشی و 2هزار کلاس درس تجهیز شده اند اظهارداشت: در حال حاضر نزدیک به 4 هزار معلم و مدیر در ناحیه یک امر آموزش و تعلیم 60 هزار دانش آموز را بر عهده دارند.
هاشمی گفت: با توجه به سال تولید ملی و حمایت از سرمایه و کار ایرانی تصمیم بر این است که تمامی لوازم التحریر مورد استفاده دانش آموزان ایرانی باشد.
وی ادامه داد: این امر علاوه بر حمایت از تولید و ملی موجب جلوگیری از ورود برخی پوشش ها با نشانه های جریانات و فرقه های انحرافی به مدرسه که در شان فرهنگ ایرانی اسلامی نیست می شود.
هاشمی گفت: در سال تحصیلی جدید امر تغذیه نیز از حساسیت بالایی برخوردار است و توسعه آن در دستور کار قرار گرفته است.
وی در پایان از تاسیس دو مدرسه تخصصی قرآن ویژه دختران و پسران در ناحیه یک اراک خبر داد و یادآور شد: با راه اندازی این مدارس 500 دانش آموز پایه های اول، دوم و سوم ابتدایی مورد آموزش های قرآنی قرار می گیرند.
نظر شما