به گزارش خبرنگار مهر، امیر رضوی عصر شنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه سال گذشته 9 هزار و 500 تن محصول از سه هزار و 800 هکتار از مزارع زیر کشت پنبه در استان برداشت شد و برآورد می شود امسال حدود 10هزار تن محصول برداشت شود، افزود: امسال در چهار هزار هکتار از اراضی این استان، بذر پنبه کشت شده است.
وی اظهار داشت: برای کشت پنبه در این اراضی با دو هزار و 200 نفر از پنبه کاران قرارداد بسته شده است.
رضوی عنوان کرد: در دو هزار و 500 هکتار از مزارع، کشت پنبه با ردیف کار انجام شده و مزارع از سطح سبز مطلوبی برخوردار است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ادامه داد: یک هزار و 850 هکتار از مزارع تحت کشت پنبه نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: تمامی کشت پنبه اصلاح شده استان سمنان در شهرستان های گرمسار و آرادان قرار دارد و برای کشت سال جاری 167 تن بذور کرک دار، دلینته (کرک گیری شده) مادری و الیت و نیز 575 تن انواع کود شیمیایی بین کشاورزان طرف قرارداد توزیع شده است و تاکنون در سطح سه هزار و 300 هکتار از مزارع نیز با آفت های تریپس و کنه مبارزه شده است.
رضوی افزود: در حال حاضر در شهرستان گرمسار دو کارخانه فعال در زمینه خرید و تصفیه وش پنبه وجود دارد که در سال گذشته بیش از چهار هزار تن وش از کشاورزان پنبه کار این شهرستان خرید کردند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در پایان یادآور شد: با توجه به کم شدن تعداد کارگران برای برداشت پنبه در فصل برداشت، وجود دستگاه مکانیزه پنبه چینی از نیازهای این استان در زمان برداشت است تا با برداشت به موقع از خسارات احتمالی به کشاورزان جلوگیری شود.
نظر شما