محمد اسلامی مقدم در گفتگو با خبرنگارمهر، افزود: با توجه به اینکه شهرستان شیروان جزء مناطق محروم کشور محسوب میشود و درآمد غالب مردم نیز در این شهر از سایر نقاط کشور پایینتر است، تهیه مبلغ 13 میلیون تومان آورده نقدی مسکنهای مهر، برای افراد متقاضی بسیار مشکل است.
وی اضافه کرد: در سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی به شیروان این موضوع با وی در میان گذاشته شد و پیشنهاد افزایش وام 25 میلیونی مسکن مهر به 28 میلیون تومان مطرح شد اما این موضوع با مخالفت ایشان مواجه شد.
اسلامی مقدم با بیان اینکه موضوع افزایش تسهیلات مسکنهای مهر در برخی از استانهای کشور اجرا شده است، تصریح کرد: در استانهای قم و بوشهر با پیگیریهای مکرر مسئولین، وام مسکنهای مهر به 28 الی 30 میلیون تومان افزایش یافته است.
مدیرعامل اتحادیه مسکنهای مهر شیروان اظهار داشت: در سال 86 و در آغاز ثبت نام طرح مسکن مهر در شیروان، با اعلام مبلغ 5 میلیون تومان آورده نقدی متقاضیان دریافت مسکن مهر، تعداد 4 هزار نفر برای دریافت آن متقاضی شدند.
وی اضافه کرد: این تعداد متقاضی در بین 15 شرکت تعاونی تقسیم شدند که پس از گذشت مدت زمانی طولانی و طی شدن پروسه اداری و جانمایی طرح، این تعداد به یک هزار و 702 نفر کاهش یافت.
این مسئول تصریح کرد: با گذشت زمان و به علل اضافه شدن پارکینگ و انبار به واحدهای مسکونی، بالا رفتن متراژ واحدها از 75 متر به 90 مترمربع و نیز تغییرات در بازار مصالح و خدمات ساختمانی مبلغ مورد نیاز برای آورده نقدی مسکنهای مهر در شیروان افزایش یافت و پرداخت آن از توان افراد متقاضی خارج شد.
اسلامی مقدم تصریح کرد: همچنین در ابتدای ساخت مسکنهای مهر، به علت مشکلات کارفرما فعالیتها به مدت شش ماه به تعویق افتاد و به تبع آن مدت شش ماه به قرارداد زمان تحویل انبوه ساز افزوده شد و در حال حاضر نیز با توجه به اینکه شرکت تعاونی نقشی در ساخت و ساز نداشته و تاخیرات آن متوجه انبوه سازان است، لازم است هزینه دیرکرد توسط آنان پرداخت شود.
وی افزود: بر این اساس جریمه دیرکردهای مسکن مهر شیروان باید توسط انبوه سازان پرداخت شده و شرکتهای تعاونی از پرداخت آن معاف شوند.
مدیرعامل اتحادیههای مسکن مهر شیروان در پایان گفت: در حال حاضر تعداد هزار و 702 واحد مسکونی مهر در کوی وحدت شیروان در دست احداث است.
نظر شما