به گزارش خبرگزاری مهر، پس از ارزیابی های به عمل آمده ازسوی اداره کل آموزش وپرورش شهرستانهای استان تهران ، گروههای آموزش ابتدایی شهرستان رباط کریم موفق شد با کسب 64 امتیاز از مجموع 83 امتیاز، رتبه اول استان را از آن خود کند.
ملاک ارزیابی شامل 9 طرح اعم از انس باقرآن، آداب ومهارتهای زندگی، طرح جابربن حیان، درس پژوهی، لذت علوم، ارزشیابی درخدمت آموزش، همسوسازی برنامه درسی پایه اول، پژوهش سرا فرصتی برای یادگیری و... بود که درمجموع کل طرح ها، شهرستان رباط کریم رتبه اول استان را بدست آورد.
مرحله نهایی دومین جشنواره استانی تئاتر ولا در رباط کریم آغاز شد
مرحله نهایی دومین جشنواره استانی تئاتر ولا ویژه شهرستانهای استان تهران با اجرای نمایش روی ستاره میرقصد از شهرستان پاکدشت، در فرهنگسرای معلم رباط کریم آغاز به کار کرد.
این جشنواره در راستای ارتقاء و اعتلای فرهنگ اسلامی و نمایش در شهرستان های تابعه استان، با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رباط کریم آغاز شده است که این جشنواره با اجرای 9 اثر نمایشی به مدت سه روز ادامه خواهد یافت و پس از اعلام آراء هیات داوران در 28 شهریور، طی مراسم اختتامیه منتخبین خود را معرفی و به کار خود پایان خواهد داد.
جشنواره ولا فرصتی مغتنم برای ارتقاء تئاتر رباط کریم
فرماندار رباط کریم با ابراز خرسندی از برگزاری جشنواره تئاتر استانی ولا در این شهرستان، اظهار داشت: این جشنواره فرصتی مغتنم برای ارتقاء تئاتر شهرستان رباط کریم است و امروزه باید به ذائقه و علاقههایی که با شوق فراوان به سوی تئاتر کشیده میشوند، توجه داشت و به آنها پرداخت.
بیژن سلیمان پور افزود: تئاتر را باید هنر مادر نامید و این هنر میتواند یکی از مؤلفهها و شاخصهای سنجش توسعه جوامع محسوب شود و در استحکام پیوند عمیق دین و ملت نقش مهمی ایفا کند، نقش تئاتر در پاسداری و اشاعه سنتهای اسلامی و ملی بسیار مهم و تأثیرگذار است و انتظار مردم را از هنرمندان این عرصه در شناخت عمیقتر ریشههای فرهنگی خویش دو چندان میکند.
این مسئول ضمن قدردانی از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران به خاطر انتخاب شهرستان رباط کریم برای میزبانی جشنواره استانی تئاتر ولا، ابراز امیدواری کرد این شهرستان میزبان شایسته ای برای این جشنواره بوده و هنرمندان حاضر با خاطره ای خوش رباط کریم را ترک کنند.
ضرورت توسعه طرحهای عمرانی و خدماتی در ملارد
فرماندار شهرستان ملارد اظهار داشت: برنامه ریزیها باید به گونه ای باشد که میزان طرحهای خدماتی و عمرانی در این شهرستان به استانداردهای لازم برسد چراکه این شهرستان تا کنون نتوانسته خدمات خود را در بخشهای مختلف متناسب با جمعیتش کند،در این زمینه باید مسئولان خدمات عمرانی و خدماتی خود را دو چندان کنند و این مهم را در اولویت کاری خود قرار دهند، با شناسایی نیازهای منطقه میتوان براساس اولویت بندی، میزان خدمات را با رشد همراه کرد.
ناصر بورد در ادامه سخنان خود بر واگذاری زمین مورد نیاز برای ساخت مصلی نماز جمعه در ملارد تأکید کرد و گفت: یکی از مهمترین نیازهای ملارد احداث و ساخت مصلی نماز جمعه است که باید هر چه سریعتر به مرحله اجرایی برسد، همچنین ساخت استادیوم 5 هزار نفری و بیمارستان این شهرستان از دیگر نیازهای ملارد است.
وی افزود: احداث فاضلاب برای واحدهای مسکن مهرصفادشت، توسعه و تکمیل فضاهای آموزشی در آستانه بازگشایی مدارس و گازرسانی به بخش اخترآباد این شهرستان از دیگر برنامههایی است که باید در ملارد اجرایی شود، شهرستان ملارد دارای ظرفیتهای بسیاری در بخش کشاورزی است لذا باید با استفاده از این ظرفیتها علاوه بر توسعه بخش کشاورزی در ارتقای اشتغالزایی ملارد نیز گام برداشت.
نظر شما