یوسف مقتدری در گفتگو با مهر اظهارداشت: شهرستان سیرجان یکی از بزرگترین منابع سنگ آهن جهان را در خود جای داده و به همین دلیل کارخانه صنعتی متعددی در قالب مجتمع گل گهر سیرجان برای استخراج و تولید فرآورده های مختلف در حال فعالیت هستند.
وی گفت: در تولید فولاد که در حال حاضر استان کرمان در شرف تکمیل چرخه تولید آن است تولید گندله یکی از مهمترین فرایندها محسوب می شود که قطعات بسیار بزرگ سنگ آهن به قطعات ریز تبدیل می شوند.
وی گفت: یکی از سیاستهای کارخانه گندله سازی بومی سازی کامل این کارخانه است که در این راستا تاکنون 60 درصد کارخانه بومی سازی شده است.
مدیر کارخانه گندله سازی سیرجان ادامه داد: در یکی از مهمترین گامها در این راستا متخصصان داخلی الکتروموتور چهار هزار کیلوواتی را که پیش از این با صرف هزینه و وقت فراوان از خارج از کشور تهیه می شود و تکنولوژی ساخت آن نیز به صورت انحصاری در دست چند کشور خاص بود با موفقت تولید و وارد چرخه تولید و کار کارخانه گندله سازی کردند.
وی افزود: هدف گذاری ما این است که پایان سال 92 بتوانیم 80 درصد این کارخانه را بومی سازی کنیم و از خروج ارز از کشور جلوگیری کنیم.
وی کارخانه گندله سازی را که یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی ایران محسوب می شود را نمادی از سرمایه و تخصص ایرانی دانست.
مقتدری زمان ساخت این الکتروموتور را شش ماه عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد به زودی ساخت الکتروموتورها با توان بالاتر نیز برای استفاده در این واحد صنعتی آغاز شود.
نظر شما