محمد عظیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته برای حضور ایران در شصت و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب فرانفکورت، گفت: برای اینکه هزینه ارزی به کشور تحمیل نشود، غرفه ایران در داخل کشور ساخته شد و به فرانفکفورت منتقل شد.
وی افزود: این در حالی بود که از فرانفکورت پشنهادهایی برای ساخت غرفه به ما ارائه شد، اما چون هزینههای ارزی زیادی به کشور تحمیل میشد، تصمیم گرفتیم با دعوت از طراحان مختلف بهترین طرح را برای غرفه کشورمان که نمایانگر ارزشها و فرهنگ ایرانی، اسلامیمان باشد، انتخاب کنیم.
مدیرعامل موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران اضافه کرد: این کار انجام شد و در نهایت طرح یکی از طراحان پذیرفته و غرفه ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت بر اساس آن ساخته شد. غرفه الان در راه آلمان است و آنجا هم فردی را مامور کردهایم غرفه را تحویل بگیرد و حدود سه روز قبل از آغاز نمایشگاه در روز 19 مهرماه توسط تعدادی از نصابان، نصب شود.
همچنین به گفته وی، بر اساس بررسیهای هیئت انتخاب آثار ایران در این دوره از نمایشگاه کتاب فرانفکورت، تعداد کتابهای ناشران ایرانی که در شصت و چهارمین دوره این نمایشگاه به معرض دید گذاشته خواهند شد، از 500 عنوان به بیش از 700 عنوان افزایش یافته است.
عظیمی از تلاش برای حضور موثر فرهنگی و تعامل سازنده با دیگر کشورهای حاضر در شصت و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب فرانفکورت خبر داد و گفت: به زودی طی یک نشست خبری برنامههای ایران در نمایشگاه امسال کتاب فرانکفورت به صورت مفصل تشریح خواهد شد.
شصت و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب فرانکفورت از 10 تا 14 اکتبر امسال (19 تا 23 مهر) برگزار میشود. امسال نیوزلند میزبان افتخاری نمایشگاه کتاب فرانکفورت است.
نظر شما