اسرافيل شفيع زاده در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب گفت: تعداد سفرهايي كه درنوروز امسال انجام شد نسبت به سالهاي گذشته از افزايش زيادي برخوردار بود اما در مورد آمار 40 ميليون مسافر طي 15 روز ترديد وجود دارد و مشخص نيست بر چه اساسي اين آمار و اطلاعات ذكر شده است.
وي افزود: درمجموع رشد سفرها تاثير مثبتي در اقتصاد جهانگردي ، كسب درآمد و همچنين اشتغالزايي كشور دارد بنابراين محدوديتهايي كه در زمينه زيرساختهاي بخش گردشگري ، اقامت ، مراكز بين راهي و.. وجود دارد بايد بهسازي و رفع شود و همچنين كيفيت اين مراكز و تاسيسات نيز ارتقاء پيدا كند تا در صورت افزايش سفر مشكلي براي گردشگران بوجود نيايد .
وي خاطر نشان كرد: سياستگذاري و برنامه ريزي ، كمك به ارتقاء صنعت توريسم و رفع مشكلات موجود تنها برعهده سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري نيست بلكه سازمانهايي كه درگيراين مساله هستند نيز بايد اقدامات لازم و اساسي را انجام داده و با سازمان ميراث فرهنگي همكاري داشته باشند.
عضو هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي تاكيد كرد: برنامه ريزي مسوولين گردشگري كشور نمي تواند تاثيري در رشد مسافرتهاي مردم داشته باشد بلكه شهروندان به طور نسبي تمايلشان براي بهره مندي از فرصتها و اوقات فراغتشان نسبت به گذشته بيشتر شده و اين امر يك گرايش عمومي در كشور است.
شفيع زاده يكي از دلايل افزايش سفرهاي داخلي را امكان خريد راحت خودرو در كشور دانست و گفت: دسترسي به وسيله نقليه يكي از عواملي مهمي است كه مردم براي سفر خود به آن نياز دارند و با توجه به اينكه درحال حاضر در بخش حمل و نقل ريلي و هوايي محدوديت زيادي وجود دارد بنابراين امكان خريد خودرو براي قشرهاي مختلف جامعه سبب شده تعداد زيادي از خانواده هاي ايراني براحتي صاحب خودرو شده و با آن سفر كنند.
نظر شما