به گزارش خبرنگار مهر، از زمان احداث مصلای شهرستان محلات سه سال است که می گذرد اما این پروژه عظیم نیز به مانند دیگر طرح های شهرستان به دوران لاک پشتی خود در ساخت رسیده است و در نهایت نیز به دلیل کمبود بودجه متوقف شده است.
نبود مکانی مناسب برای اقامه نماز جمعه و برپایی سایر برنامه ها و مراسمات فرهنگی در سطح شهرستان محلات از جمله عواملی بود که مسئولان شهرستان را بر آن داشت تا به فکر برنامه ریزی به منظور ساخت و تجهیز یک مکان مناسب برای این کار بیافتند.
مصلای شهرستان محلات با قسمت های متنوعی همچون آمفی تئاتر، کتابخانه و مکانهای ورزشی بدین منظور طرح ریزی و کار ساخت و ساز آن از سال 88 آغاز گردید اما در حال حاضر حضور نمازگزاران محلاتی در مصلای نیمه کاره و به جا آوردن نماز برروی تلی از خاک و سنگ و کلوخ از جمله صحنه های رنج آوری است که هر هفته شاهد آن هستیم.
مشخص نیست چه زمانی بتوانیم این مکان را آماده کنیم
امام جمعه شهرستان محلات در گفتگویی با خبرنگار مهر گفت:عملیات احداث مصلای محلات از سال 1388 آغاز شده و تا به حال بیش از 27 میلیارد ریال برای این مکان هزینه شده است.
حجت الاسلام سید رضا مقدسی در ادامه افزود: با توجه به آنکه مصلای محلات هزینه زیادی به منظور تکمیل شدن لازم دارد مشخص نیست که چه زمانی بتوانیم این مکان را آماده کرده و به بهره برداری برسانیم اما با توجه به قول هایی که مجتمع اقتصادی کمیته امداد داده است، امیدواریم بتوانیم بخشی از 50 میلیارد ریال کسری بودجه مصلا را از این راه تامین و ظرف سه سال آینده این محیط فرهنگی را آماده کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بخش های در نظر گرفته شده در مصلای محلات گفت: برای طبقه اول این مکان آمفی تئاتر و کتابخانه پیش بینی گردیده و تلاش می کنیم که بخش اول آن را به یک مجتمع فرهنگی تبدیل کنیم.
انتقاد ازعدم کمک دستگاههای دخیل
خطیب جمعه محلات تصریح کرد: طبقه دوم به متراژشش هزار و 500 متر نیز اختصاص به برپایی نماز خواهد داشت و قسمت دیگری از این محیط را هم به مکانهای ورزشی ویژه جوانان اختصاص داده ایم.
وی اظهار داشت: قطعا تکمیل این مکان نقش موثری در اصلاح وضعیت فرهنگی و هنجار شکنی های موجود در سطح شهرستان خواهد داشت.
امام جمعه محلات در بخش پایانی صحبت های خود با انتقاد ازعدم کمک دستگاههای دخیل در این پروژه به منظور تکمیل آن گفت: از شورای سیاست گذاری ائمه جمعه و استانداری مرکزی انتظار کمک بیشتری به این مکان را داشتیم و واقعا تا به حال کمک های بسیار ناچیزی به این محیط فرهنگی کرده اند.
وی افزود: متاسفانه جای تاسف دارد که اعلام کنم کمک های مردمی در این راستا نیز تقریبا در حد صفر بوده و از آنجایی که این مکان آبروی شهر است و نمونه آن در منطقه بسیار کم است از اهالی انتظار کمک بیشتری به منظور بهره برداری از این پروژه را داریم.
با توجه به سبقه فرهنگی شهرستان محلات در گذشته ای نه چندان دور در استان مرکزی به این شهرستان لقب دارالمومنین اطلاق می شد، لقبی که متاسفانه در سالیان اخیر رنگ باخته است و نمود عملی خود را از دست داده است و به نظر می رسد احیای مجدد آن اهتمام مردم محلات چه زن و چه مرد را نیز می طلبد.
اقداماتی از جمله تکمیل و راه اندازی مکان های فرهنگی، مذهبی از جمله مصلا نیز می تواند در عملی شدن این شعار نقش ویژه ای ایفا کند.
گزارش از علی اسکندری
نظر شما