به گزارش خبرنگار مهر، حاتم نارویی عصر چهارشنبه در نهمین جلسه ستاد اجرایی توسعه بخش کشاورزی استان اظهار داشت: از این میزان دو هزار و 700 میلیارد ریال آن به بانک عامل تخصیص داده شده است که فارغ التحصیلان بخش کشاورزی و متقاضیان ایجاد طرح های کشاورزی می توانند با تشکیل تعاونی از فرصت پیش آمده برای ایجاد طرح های کشاورزی و اشتغال استفاده کنند.
وی بر ضرورت اطلاع رسانی به مردم برای استفاده از فرصت ایجاد شده در راه اندازی طرح های کشاورزی در سیستان و بلوچستان تاکید کرد و گفت: افزایش توان محصولات کشاورزی استان با مشارکت و اراده مردم تحقق می یابد.
رئیس ستاد اجرایی توسعه بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان با تاکید بر جانمایی مناسب برای طرح های کشاورزی، بیان داشت: برخی از طرح ها در گذشته به علت عدم توجه به انتخاب محل مناسب دچار خسارات زیادی ناشی از سیل، طوفان و خشکسالی شده است که باید این مهم در انتخاب محل اجرای طرح های کشاورزی مد نظر قرار گیرد.
وی همچنین با مهم شمردن نظارت بر اجرای این طرح ها، افزود: برای جلوگیری از خسارت های احتمالی و هزینه کرد درست تسهیلات در بخش کشاورزی، نظارت فنی طرح های کشاورزی استان توسط سازمان جهاد کشاورزی، نظارت مالی آن توسط بانک عامل و نظارت عالیه این طرح ها توسط سازمان بازرسی سیستان و بلوچستان در حال انجام است.
نارویی تعداد طرح های مصوب در این جلسه را 14 طرح کشاورزی، پرورش دام و طیور و صنایع تبدیلی و تکمیلی با اعتبار 341 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: امیدواریم با مشارکت و استقبال مردم در کنار رفع نیاز استان، نیاز دیگر استان های کشور و سایر کشورهای همسایه به محصولات کشاورزی نیز رفع شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه اظهار داشت: اکنون 23 درصد گوشت مرغ، 40 درصد شیر و 60 درصد گوشت قرمز مورد نیاز استان در داخل منطقه تهیه می شود.
محمد کیخا افزود: در صورت اجرای طرح های جدید توسعه ای و با استفاده از تسهیلات در اختیار این طرح ها، بیشترین نیاز سیستان و بلوچستان به انواع محصولات کشاورزی توسط تولید کنندگان داخل استان برآورده خواهد شد.
نظر شما