اسماعیل حسین پوردرگفتگو باخبرنگار مهر افزود: این بوستان پنج هکتاری با داشتن درختان کهنسال وفضای سبز مطلوب به یکی از زیباترین فضاهای تفریحی شیروان تبدیل شده است.
وی اظهارداشت: فضای اختصاص یافته به این بوستان به دلیل عدم ساختار مناسب آن به یکی از مناطق بلااستفاده و رهاشده شهر تبدیل شده بود اما با اهتمام ویژه شورای شهر وشهرداری وبا زیبا سازی وبهسازی بوستان جنگلی شهید بهشتی وهمچنین ساخت چندین آلاچیق، این بوستان با تغییرات اساسی ایجاد شده مورد استقبال شهروندان قرارگرفت.
حسین پور افزود: انتظار میرود با روی آوری مردم شیروان به استفاده از این فضای زیبا و دلنشین، بخشی از نیازهای تفریحی شهروندان برطرف شود.
رئیس کمیسیون فضای سبز شورای اسلامی شهر شیروان، قرارداشتن این بوستان درکنار تپه باستانی هفت هزار ساله و وجود مسجد وامامزاده درمجاورت آن را فرصتی ممتاز برای گسترش این فضا و تبدیل آن به یک مجتمع فرهنگی، تفریحی دانست وافزود: درصورت تسریع درتعیین حریم این تپه باستانی وآزادسازی محیط، باهمکاری اداره اوقاف ومیراث فرهنگی این منطقه به یکی از زیباترین مراکز تفریحی شیروان تبدیل خواهد شد.
حسین پور تصریح کرد: این اقدام مهم میتواند درکاهش ناهنجاریهای اجتماعی درمنطقه موثر باشد.
وی با بیان اینکه 64 هکتار از بوستانهای این شهر مورد استفاده گسترده مسافران ومردم شیروان قرار دارد گفت: قرار گرفتن شیروان درمسیر جاده آسیایی و عبور میلیونی زائرین حضرت امام رضا (ع) ازدومین شهر استان سبب شده است تا شورای اسلامی شهرشیروان گسترش فضاهای سبز وساخت اقامتگاهها رابه صورت ویژه دردستور کار خود قرار دهد.
حسین پور یادآورشد: درسال 91 بیش از 500 میلیون تومان ازبودجه مصوب شهرداری به احداث، تجهیز بوستانها، حفظ واحیای فضای سبز اختصاص یافته وتحول مطلوبی درشهر ایجاد کرده است.
نظر شما