علی پرمقیاس در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی استان اظهارداشت: باید بسترهای لازم جهت راه اندازی آزمایشات شنوایی سنجی در بیمارستان های استان را فراهم آورد.
وی با اشاره به اینکه عمل کاشت حلزون در کودکان دارای مشکل شنوایی از جمله عمل های جراحی پرهزینه به شمار می رود، گفت: با پیگیری های مستمر مدیریت بهزیستی استان آمار پشت نوبت دریافت کمک هزینه کاشت حلزون در سال گذشته به صفر رسید و به 57 نفر هریک مبلغ 30 میلیون ریال پرداخت شد.
پرمقیاس اظهارداشت: بهزیستی استان آمادگی دارد تا خانواده هایی را که کودکانشان نیازمند عمل جراحی کاشت حلزون هستند حمایت و یاری کند.
وی اعلام کرد: در حال حاضر بیش از 15 هزار نفر در استان به مشکل ناشنوایی و کم شنوایی مبتلا هستند که بهزیستی استان خدماتی از قبیل سمعک، کمک هزینه کاشت حلزون، معافیت سربازی، آموزش، پرداخت شهریه های تحصیلی، اشتغال و... به آنها ارائه می کند.
معاون توانبخشی بهزیستی استان با تاکید بر جدی گرفتن غربالگری شنوایی در بدو تولد افزود: بهزیستی استان در حد توان و وظایف قانونی خود اقدام به غربالگری شنوایی می کند اما اجرای این آزمایش در کنار سایر آزمایشات روتین از جمله واکسیناسیون می تواند از بروز مشکلات جدی تری چون کاشت حلزون جلوگیری کند.
پرمقیاس، اشتغال و برقراری ارتباط با افراد جامعه را از عمده ترین مشکلات ناشنوایان برشمرد و گفت: اگرچه بهزیستی در مواردی خاص چون حضور در محاکم قضایی به ناشنوایان رابط شنوایی معرفی می کند اما کماکان برقراری ارتباط ابتدایی با افراد عادی جامعه از جمله مشکلات اساسی ناشنوایان به حساب می آید.
نظر شما