به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمدمهدی موسوی نژاد ظهر شنبه در نشست کارگروه تخصصی اشتغال استان بوشهر با انتقاد از وضعیت اشتغال در استان، این وضعیت را اسفبار خواند و اظهار داشت: کمکاری برخی مسئولان باعث شده تا استان بوشهر نتواند به جایگاه واقعی خود دست یابد.
وی اضافه کرد: تعلل در اجرای مصوبه 50 درصدی اشتغال بومیان در تاسیسات نفتی موجب شده متخصصان غیربومی با صرف هزینههای زیاد در این تاسیسات به کارگرفته اما نخبگان بومی کنار گذاشته شوند.
نماینده مردم دشتستان در مجلس ادامه داد: بوشهر استانی کمتر توسعه یافته است و با وجود خدماتی که در گذشته در این استان انجام شده به دلیل عدم همکاری مسئولان ستادی با سرمایهگذاران هنوز به شایستگیهای خود دست نیافته است.
وی به عدم وجود یک ستاد برای هماهنگی در تصمیمگیری فوری با اختیار تام برای سرمایه گذاری در استان بوشهر اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به قابلیتها و ظرفیتهای بالا و ویژه استان بوشهر در زمینه سرمایهگذاری در عرصههای مختلف، تشکیل ستاد تنظیم سرمایهگذاری در این استان ضروری است.
موسوینژاد خاطرنشان ساخت: نبود این ستاد امر سرمایهگذاری در استان بوشهر را با مشکلات زیادی مواجه کرده است و ایجاد این ستاد زمینه تعیین اولویتها و تدوین راهکارهای لازم برای تقویت سرمایهگذاری را در استان فراهم میکند.
نماینده مردم دشتستان در مجلس اذعان داشت: فعالیت این ستاد در کنار رونق صنایع تعطیل و نیمه تعطیل موجب استمرار و پایدار بودن اشتغال در استان بوشهر میشود.
جذب سرمایهگذار در استان بوشهر بخشی و جزیرهای است
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس نیز در این نشست با تاکید بر ضرورت فراهم شدن شرایط لازم برای سرمایهگذاری در استان بوشهر، اظهار داشت: وضعیت کنونی استان بوشهر مناسب نیست و استان در جایگاه واقعی خود قرار نگرفته است.
عبدالکریم جمیری اضافه کرد: با توجه به پتانسیلها و ظرفیتهای موجود در استان بوشهر در برخی از موارد به این استان ظلم شده و اگر این روند ادامه یابد اعتماد مردم به نظام کاهش مییابد.
وی خواستار هماهنگی و مدیریت منسجم در امر سرمایه گذاری در استان بوشهر شد و خاطرنشان ساخت: سرمایهگذاریهایی که تاکنون در استان بوشهر انجام شده بدون مدیریت و هماهنگیهای لازم بوده است.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس ادامه داد: در بخش جذب سرمایهگذار در استان به صورت بخشی و جزیرهای عمل شده و یک برنامه هماهنگ و سیستمی وجود نداشته است.
وی یادآور شد: مدیریت عالی استان باید با یک برنامه زمانبندی شده و تعیین وظایف هر یک از دستگاههای اجرایی، زمینه حضور سرمایهگذاران را فراهم کند.
جمیری گفت: انجام وظایف هر یک از مسئولان و رفع نقاط کور در استان کارآمدی نظام دینی را به دنبال دارد و در این راستا نباید کوچکترین کوتاهی صورت گیرد.
نظر شما