دكتر معيني در گفت و گو با خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر" افزود : توليد علم در كشور فقط رشدي حدود بيست درصد داشته است كه اين مقدارخيلي كم است و نمي تواند اميدوار كننده باشد. پژوهش توسط دانشجويان جدي گرفته نمي شود و اين بيشتر به دليل بي انگيزه بودن آن ها در اين زمينه است .
اين استاد دانشگاه تصريح كرد: در بعضي از دانشگا ه ها به دليل اين كه آن دانشگاه ها به موضوع پژوهش اهميت بيشتري مي دهند و دانشجويان را به فعاليت هاي پژوهشي دعوت مي كنند به عنوان دانشگاه پژوهشي شناخته مي شوند. اما اكثر دانشگاه ها اينگونه نيستند.
وي خاطر نشان كرد : وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در مقاطع تسهيلات تكميلي تسهيلات موقتي براي دانشجويان در نظر گرفته كه با توجه به اين كه پزوهش يك جريان مداوم است و موجي نيست اين سرمايه گذاري كافي نخواهد بود. متاسفانه در كشور تنها با موج هايي از فعاليت هاي پژوهشي و نتايج اين فعاليت ها روبه رو هستيم، فعاليت هايي كه زودگذر و موقتي هستند و ادامه نمي يابند.
استاد فلسفه دانشگاه پيام نور و دانشگاه آزاد در پايان يادآور شد : در رشته هاي علوم انساني شايد بتوان با يك سري كتاب و مقاله ويك ذهن پويا چارچوبي را براي كارهاي پژوهشي فراهم آورد، اما در حوزه علوم پايه و رشته هاي فني به سرمايه گذاري هاي بيشتري احتياج داريم.
نظر شما