به گزارش خبرگزاری مهر، رزمایش مقابله با شرایط اضطراری در فازهای 15و 16 پارس جنوبی با هدف افزایش آمادگی کارکنانHSE سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و شرکت نفت و گاز پارس انجام شد.
مدیرHSE، پدافند غیر عامل و مدیریت بحران سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با گرامیداشت روز ایمنی و آتشنشانی، رزمایش مشترک مقابله با شرایط اضطراری با همکاری شرکت های نفت و گاز پارس و آریا نفت شهاب را راهبردی و مهم توصیف کرد و افزود: در نیمه دوم سال جاری، برگزاری این گونه رزمایش ها در اولویت مدیریت ارشدHSE منطقه ویژه پارس قرار گرفته است.
حسن آخوندی با اشاره به جزئیات رزمایش یاد شده، یادآور شد: رزمایش مقابله با شرایط اضطراری و مدیریت بحران، با همکاری تیم آتش نشانی و امدادی منطقه ویژه پارس، شرکت نفت و گاز پارس و شرکت آریا نفت شهاب با محوریت حادثه در یونیت 146 فاز 15 و 16 پارس جنوبی انجام شد.بر اساس سناریو از پیش تنظیم شده، با وقوع نشتی گاز و در پی آن آتش سوزی در مخزن متانول واقع در یونیت 146 فاز 15 و 16 دو تیم آتش نشانی منطقه ویژه پارس به همراه تجهیزات لازم به محل وقوع حادثه اعزام شدند.با عملیات هایCooling، فوم رسانی، امداد و نجات مصدومین فرضی محبوس شده در آتش پس از یک ساعت تلاش خستگی ناپذیر، آتش سوزی کنترل و شرایط به حالت عادی بازگشت.
تولید بیش از 13 میلیارد مترمکعب گازدرشرکت پالایش گازفجرجم
مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم از تولید بیش از13 میلیارد و163 میلیون مترمکعب گاز در نیمه نخست سال خبرداد و افزود: این تولید درحالی بدست امده است که پالایشگاه دوران تعمیرات اساسی خود را طی می کرده استو انتظار می رود با پایان یافتن تعمیرات اساسی تولید گاز در این پالایشگاه ارام ارام به حداکثر ظرفیت خود در روز برسد.
رحیم اسلامی تولید مایعات گازی 6 ماهه نخست سال جاری شرکت پالایش گازفجرجم را نیز رقمی برابر با چهار میلیون و910 هزار بشکه دانست و خاطرنشان کرد: در سال گذشته بعد از تعمیرات اساسی به مدت شش ماه شاهد استمرار و تولید 123 میلیون مترمکعب گاز در روز بودیم وبا توکل به خداوند متعال درسال جاری نیز این ظرفیت تولید را حفظ خواهیم کرد.
وی همچنین با اشاره به تولید پروپان شرکت پالایش گازفجرجم در نیمه نخست سال نیز گفت: در همین مدت همچنین میزان شش هزار و82 تن تولید پروپان داشته ایم.
هر 15 روز یک سازه دریایی پارس جنوبی آماده سازی می شود
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: بر اساس برنامه ریزی و جدول کاری، از این پس به طور میانگین هر 15 روز یک سازه در شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران آماده سازی می شود که این توفیق نتیجه بیش از دو سال کوشش و مدیریت متخصصان داخلی بوده است. این سازه ها به طور عمده شامل عرشه یا جکت است که با بومی سازی آنها در داخل، گام ارزشمندی در تامین نیازهای صنعت نفت به ویژه در بخش گاز در فراساحل برداشته شده است.
موسی سوری گفت: طراحی، ساخت و نصب این سازه ها با وجود پیچیدگی کار، ایجاد فرصت های شغلی و صرفه جویی بالای ارزی از شمار موفقیت های حاصل در این بخش است.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس درباره زمان راه اندازی فازهای 17 و 18 پارس جنوبی گفت: برنامه ما شتاب بخشی به عملیات اجرایی فازها و انتقال گاز به خشکی است زیرا موارد استفاده از گاز در داخل کشور متعدد است که از آن جمله می توان با خط لوله 500 کیلومتری گاز تولیدی را به مناطق نفت خیز جنوب منتقل و در مخازن تزریق کرد.
سومین گردهمایی مدیران منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران در عسلویه
سومین گردهمایی مدیران منابع انسانی شرکت های تابعه شرکت ملی نفت ایران سه شنبه به میزبانی مدیریت منابع انسانی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، با حضور عباس خنیفر، مدیرمنابع انسانی شرکت ملی نفت ایران در عسلویه برگزار شد و مدیران منابع انسانی شرکت های تابعه شرکت ملی نفت ایران در این نشست درباره بسته خدمات رفاهی کارکنان، ساماندهی نیروهای پیمانکاری، ارتقای وضعیت بهداشت و درمان کارکنان و تسهیلات رفاهی، ضرورت بازدید از مناطق عملیاتی به منظور آشنایی با وضعیت نیروی انسانی و کار در آن مناطق، تقویت و ارتقای مرکز آموزش اچ.اس.یی منطقه ویژه پارس و توجه جدی به آموزش نیروهای مورد نیاز پروژه های توسعه ای صنعت نفت، بحث و تبادل نظر کردند.
سومین گردهمایی مدیران منابع انسانی شرکت های تابعه شرکت ملی نفت ایران به مدت دو روز در منطقه ویژه پارس برگزار می شود و در این مدت، مدیران از برخی فازهای پارس جنوبی، مجتمع بندری پارس، برخی طرح های پتروشیمی و فضاهای رفاهی و گردشگری در منطقه ویژه پارس دیدن می کنند.جمع بندی این گردهمایی و نتایج حاصل تبادل نظر و هم اندیشی مدیران منابع انسانی، فردا (چهارشنبه 12 مهر) در محل مرکز همایش های خلیج فارس منطقه ویژه پارس ارائه خواهد شد.
3500 پیشنهاد به دبیرخانه نظام مشارکت پالایشگاه گاز فجرجم ارائه شد
دبیر نظام مشارکت شرکت پالایش گازفجرجم از دریافت و بررسی بیش از سه هزار و 500 پیشنهاد ارائه شده از سوی کارکنان این پالایشگاه خبر داد و افزود: با اجرای برخی پیشنهادهای ارسالی به این دبیرخانه درمجموع حدود 150 میلیارد ریال صرفه جویی حاصل شد. دریافت این تعداد پیشنهاد نشان دهنده اهتمام وتوجه جدی کارکنان به بخش مشارکت پذیری در سازمان است.از تعداد پیشنهادات دریافتی، بیش از 250 پیشنهاد تا کنون تصویب شده است و 208 پیشنهاد نیز در مرحله کارشناسی است.
علیرضا جهانگیری زاده زاده از تمام مدیران و کارکنانی که دبیرخانه نظام همیاری و مشارکت شرکت پالایش گاز فجرجم را در راستای رسیدن به ماموریت اصلی خود کمک می کنند تشکر کرد و بینش و توجه مدیرعامل شرکت پالایش گاز فجرجم به برنامه های دبیرخانه نظام همیاری و مشارکت شرکت پالایش گاز فجرجم را عامل تعیین کننده ای در رسیدن به این موفقیت مهم ارزیابی کرد و افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته تلاش می کنیم روند رسیدگی به پیشنهادات و بررسی کارشناسی آنها را شتاب یابد.
توسعه زیرساخت های پارس شمالی به زودی آغاز می شود
قائم مقام سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی با اشاره به تاکید وزیر نفت مبنی بر توسعه حوزه های بالادستی، از آغاز عملیات اجرایی برخی زیرساخت های توسعه پارس شمالی در آینده نزدیک خبر دادو افزود: با تاکید مهندس قاسمی، وزیر نفت، عملیات جانمایی، فنس گذاری، جاده سازی و راه های دسترسی در منطقه پارس شمالی به زودی آغاز می شود و طبق برنامه ریزی های به عمل آمده، پس از توسعه زیرساخت ها و میدان های موجود در این حوزه عملیاتی، نفت و گاز استحصال شده به منطقه ویژه پارس منتقل می شود.
غلامرضا غریبی افزود: وضعیت خاص کار در منطقه ویژه پارس و شرایط راهبردی این حوزه حساس عملیاتی دو عامل عمده برای رسیدگی ویژه به وضعیت منابع انسانی این منطقه است. از بدو تاسیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به وضعیت نیروی انسانی آن کم توجه ای شده است و سازمان هایی که منابع انسانی قوی و توانمند دارند می توانند گردش کار عملیاتی بهتری داشته و در پیشبرد اهداف صنعت نفت اثرگذار بهتری داشته باشند.
وی ادامه داد: رسیدگی به وضعیت کارکنان شرکت های مستقر در منطقه ویژه پارس تنها به وضعیت دستمزد و حقوق و مزایا محدود نمی شود؛ مواردی فراتر وجود دارد که با دستمزد و فوق العاده و مزایا قابل حل نیست.
جشنواره ساماندهی اوقات فراغت فرزندان کارکنان صنعت نفت پایان یافت
جشنواره طرح ساماندهی اوقات فراغت فرزندان کارکنان صنعت نفت ساکن در شهرک های مسکونی جم با برگزاری آیین اختتامیه، به کار خود پایان داد. طرح ساماندهی اوقات فراغت فرزندان کارکنان صنعت نفت با عنوان «نخستین اردوی فرهنگی _ ورزشی فرزندان کارکنان صنعت نفت» در شهرک شهید تندگویان جم برگزار شد، 360 نفر از فرزندان کارکنان صنعت نفت شاغل در شرکت های مستقر در منطقه ویژه پارس شرکت داشتند.
در این طرح، برگزاری کلاس های فرهنگی، آموزش زبان انگلیسی، نقاشی، قرآن کریم و همچنین کلاس های ورزشی مانند ایروبیک، والیبال، شنا، بدمینتون، بسکتبال، تنیس روی میز، ژیمیناستیک و سفر به شهر شیراز، برای دانش آموزان دختر و پسر در مقاطع تحصیلی مختلف برنامه ریزی و انجام شد.در پایان این مراسم، مدیریت خدمات شهری سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از برگزارکنندگان این طرح شامل «محمود غلام زاده، بهرام رضائیان، سهراب محمودی فرد، سید جواد هاشمی و حجه الاسلام شاکریان و مریم احدی» با اهدای لوح سپاس تقدیر کرد.
قهرمانی تیم بسکتبال مجتمع گاز پارس جنوبی در مسابقات هفته دفاع مقدس
تیم بسکتبال شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی با غلبه بر تیم پتروشیمی به عنوان قهرمانی مسابقات چهارجانبه هفته دفاع مقدس دست یافت. در این رقابتها که 4 و 5 مهرماه به میزبانی بسیج پتروشیمی و در سالن ورزشی شهرک آتیساز برگزار گردید، سه تیم از شرکتهای پتروشیمی منطقه به همراه تیم بسکتبال مجتمع گاز به مصاف یکدیگر رفتند. در دیدار پایانی این رقابتها، تیم بسکتبال مجتمع گاز پارس جنوبی با نتیجه 50 بر 44 پتروشیمی پارس را شکست داد و بر سکوی نخست این مسابقات ایستاد.
جمشید منصوری رئیس هیئت بسکتبال مجتمع گاز پارس جنوبی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: هدف از شرکت در این رقابتها علاوه بر بزرگداشت حماسه دفاع مقدس، آمادهسازی تیم بسکتبال مجتمع جهت حضور قدرتمند در المپیاد سراسری کارکنان شرکت ملی گاز بود که تا پیش از آغاز المپیاد مسابقات تدارکاتی دیگری را نیز برنامهریزی کردهایم تا بازیکنانمان را به مرز آمادگی مطلوب برسانیم.
انجام 16 هزار نفرساعت کار فنی و تعمیراتی در پالایشگاه اول پارس جنوبی
سرپرست تعمیرات ابزاردقیق پالایشگاه اول اظهار داشت: در طول تعمیرات اساسی 1391 مجموعا 16هزار و 163 نفرساعت کار فنی و تعمیراتی انجام شد. تعداد کارهای برنامهریزی شده برای تعمیرات اساسی نیز 186 دستور کار بود که شامل تعمیرات پیشگیرانه و کارهای کمکی میشود.
عباس حمیدی، سرپرست تعمیرات ابزاردقیق پالایشگاه اول گفت: تعمیرات اساسی علاوه بر اینکه باعث دمیدن جان تازهای به پالایشگاه و آمادهسازی آن برای یک سال دیگر کار بدون وقفه میشود، میدانی است برای همدلی بیشتر بین نیروهای واحدهای مختلف. در واقع از بعد انسانی هم تعمیرات اساسی نقطهی عطفی در روابط افکار و احساسات نیروهای تعمیراتی، بهرهبرداری و پشتیبانی به شمار میآید.
وی در خصوص کارهای مهم انجام شده در بازهی تعمیرات اساسی خاطرنشان ساخت: از کارهای بسیار مهم این دوره از تعمیرات اساسی، تست و راهاندازی موفقیتآمیز برنامهی کنترلی واحد مرکاپتانزدایی بود که این برنامهی کنترلی طی چهار ماه کار مداوم طراحی و نوشته شده بود. با اجرای این کار کنترل خودکار این واحد در دو حالت جذب سه بستری و چهار بستری میسر شود. رفع عیب از سیستم اعلام حریق ناحیه 7 (واحد تولید گوگرد)، تعویض کلیهی دیافراگمهای شیرهای کنترل اضطراری(ESDV) و اجرای تعمیرات پیشگیرانه روی واحدهای پروسس و دستگاههای دوار از دیگر کارهای مهمیست که میتوان نام برد.
پالایشگاه گاز فجرجم برای تولید حداکثری در نیمه دوم امسال آماده است
مدیرعامل شرکت پالایش گاز فجرجم گفت: این پالایشگاه برای تولید حداکثری گاز در نیمه دوم سال جاری آمادگی کامل دارد که باید همه بخش های فنی وغیرفنی پالایشگاه برای انجام این ماموریت مهم آماده باشند وهرگونه نارسایی دربخش های مختلف را برطرف کنند.
رحیم اسلامی افزود: با نزدیک شدن به پایان تعمیرات اساسی، بتدریج تولید پالایشگاه نیز بالاتر خواهد رفت و درصورتی که منابع گازی بتواند خوراک پالایشگاه را تامین کنند امسال نیز با حداکثر تولید زمستان آرام وبدون هر گونه نگرانی را پشت سر خواهیم گذاشت.استمرار و پایداری تولید از اهداف اصلی این شرکت است و انتظار می رود زمستان امسال نیز استمرار تولید پالایشگاه بخوبی ادامه داشته باشد.
نظر شما