۱۳ مهر ۱۳۹۱، ۱۸:۰۸

رادیو و تلویزیون در هفت روز/

چهره متفاوت ابوالفضل پورعرب/ درگذشت بهروز مسروری

چهره متفاوت ابوالفضل پورعرب/ درگذشت بهروز مسروری

تکذیب استفاده از ابزار "مختارنامه" در "الفاروق عمر"، درگذشت با حسرت بهروز مسروری، سریال‎های پلیسی تازه در راه شبکه‌های سیما، پاسخ دری درباره انتقادات به "کلاه پهلوی" و انتشار چهره متفاوت ابوالفضل پورعرب داغ‌ترین اخبار صدا و سیما در هفته اخیر است.

به گزارش خبرنگار مهر، 7 روز اخیر نیز مثل تمام طول سال حوزه رادیو و تلویزیون سرشار از حاشیه های مختلف و اخبار جنجالی و داغی بود که برخی از مهم ترین آنها در این گزارش آورده شده است.

تکذیب استفاده از ابزار "مختارنامه" در "الفاروق عمر"

هفته گذشته نیز حاشیه هایی پیرامون سریال "مختارنامه" در جریان بود و تهیه‌کننده‌ این ادعاهای مطرح شده مبنی بر استفاده از ابزار و آکساسوار این سریال در سریال عربی "الفاروق عمر" پاسخ داد.

محمود فلاح تاکید کرد:‌ نه تجهیزاتی از محل شهرک خارج شده و نه کسی در این رابطه احضار و بازجویی شده است. در واقع انتقال این حجم از تجهیزات به لحاظ زمانی و به دلیل همزمان بودن تولید سریال "عمر" با سریال "مختارنامه"، مقدور نبود و به لحاظ اقتصادی و فنی ممکن نیز این امکان وجود نداشت؛ زیرا جابه‌جایی این تجهیزات هزینه‌های بسیار سنگینی دارد و تولید آن‌ها به مراتب سریع‌تر و به لحاظ اقتصادی به صرفه‌تر است.

درگذشت با حسرت بهروز مسروری

بهروز مسروری بازیگر سینما، تلویزیون و رادیو هفته گذشته در اثر سرطان ریه در 62 سالگی از دنیا رفت.

هنرمندی که آخرین بار در سریال "پشت کوهای بلند" دیده شده بود. در مراسم تشییع پیکر او همسرش اعلام کرد او را یک سال از رادیو کنار گذاشته‌ بودند و او در حسرت حضور در این رسانه از دنیا رفته است.

اظهار نظر صدیقیان درباره پندآموز بودن سریال های تلویزیون

مهرداد صدیقیان بازیگر نقش امیرحسین در سریال "دیوار" گفت: صداو سیما می‌خواهد برنامه‌هایی پخش کند که تاثیر مثبتی بر جامعه بگذارد و به نظر من این اتفاق در سریال ما افتاده است؛ اگر مردم تا انتها این سریال را پیگیری کنند مطمئناً تاثیر خوبی از این سریال خواهند گرفت.

وی در پاسخ به پرسشی درباره‌ اختلاف بین نسل‌ها که یکی از موضوعات "دیوار" است، گفت: در این دوره و زمانه بین نسل‌ها اختلافات زیادی به وجود می‌آید، چون سلیقه‌های آن‌ها با هم متفاوت است به همین دلیل با هم به مشکل برمی‌خورند؛ البته می‌توانند این اختلاف را به بهترین شکل حل کنند. ما هم در سریال "دیوار" برای همین منظور تلاش کردیم.


سریال های پلیسی تازه در راه شبکه های سیما

- هفته گذشته اعلام شد موسسه ناجی هنر، ساخت سریال‌های مختلفی را در دستور کار خود دارد که هر یک در مراحل مختلفی به سر می‌برند. سعید منتظرالمهدی، رییس اداره سینمایی و تلویزیونی نیروی انتظامی و مدیرعامل موسسه ناجی هنر در این باره توضیح داد: "ماتادور"، 45 جلسه و حدود 50 درصد از تصویربرداری‌اش را پشت سر گذاشته و تصویربرداری آن در ایران، حدود یک ماه دیگر هم طول خواهد کشید. بعد از آن به ترکیه خواهند رفت و حدود 10 جلسه نیز در ترکیه تصویربرداری خواهند داشت.

وی از کلید خوردن سریالی به نام "سوداگر" تا یک ماه آینده خبر داد و افزود: سعید رحمانی 10 قسمت از این سریال را نوشته و نگارش بقیه‌ آن نیز طی روزهای آینده به پایان می‌رسد. این سریال از منظر پلیس اطلاع‌رسانی و پیشگیری ساخته می‌شود؛ چرا که بیشترین مراجعه مردم عادی به کلانتری‌هاست. این سریال در رابطه با خانم‌های مددکاری‌ است که در کلانتری‌ها هستند و در حوزه‌های مختلف اجتماعی و تخصصی فعالیت می‌کنند.

پاسخ دری درباره انتقادات به "کلاه پهلوی"

- یکی از موارد قابل توجه در هفته اخیر روانه شدن سیل انتقادات به سریال "کلاه پهلوی" بود که سید ضیاء الدین دری در این زمینه با چند مصاحبه در زمینه معتدل کردن این فضا تلاش کرد.

وی با پرداختن به انتقادهایی که در روزهای اخیر درباره‌ی این سریال مطرح شده است، بر این نکته تاکید داشت که با پخش تنها سه قسمت نمی‌توان درباره‌ی یک سریال نظر داد.

دری یادآور شد: متاسفانه طوری تصور می‌شود که گویا اطلاعات نادرستی از طریق این مجموعه منتشر می‌شود و بعد به مراجع کشیده می‌شود که خیلی برای ما محترم‌اند؛ بنابراین اظهارنظرهایی که می‌گویند محترم است اما اساسا باید بدانیم قضیه چیست؟ پرداختن به جزییات منجر به این شده است که سه ـ چهار قسمت اول یک مقدار وقت‌گیر شود یعنی ما مجبوریم با جزییات خیلی حساسیت‌زدایی کنیم و مشکلی نداشته باشد. اگر حدود 10 قسمت جلو بیفتیم و بتوانیم نقص تصاویرمان را فیلمبرداری کنیم، انشاء‌الله مساله‌ای پیش نخواهد آمد. تقریبا بعد از یک ماه فیلم‌برداری که در پیش داریم تمام شود به امید خدا می‌توانیم بنشینیم و مثل بچه‌ها مشق‌مان را از اول تا آخر هفته انجام دهیم.

وی درباره‌ مرحوم علی حاتمی که پیش از این گفته بود روایت خودش از تاریخ را دارد، خاطرنشان کرد: مرحوم علی حاتمی همکار پیشکسوت ماست و جایش سال‌هاست که بین ما خالی است، مطلبی که اشاره کرده منحصر به ایشان نیست و این را دیگرآن هم در مقاطع دیگری گفتند چون ما با سینما و ابزار سینما کار داریم، آن موقع احتمالا ممکن است اکثر کسانی که در حوزه‌ی تاریخ وارد می‌شوند همین حرف را بزنند و بگویند من روایت خودم را از تاریخ دارم. اما باید بدانیم این روایت خود داشتن از کاری چه اندازه مجاز است، می‌تواند محل بحث باشد که آیا به فرض ما می‌توانیم به میزان شادروان حاتمی، روایت خودمان را از تاریخ داشته داشته باشیم یا نه. این برمی‌گردد به تعریف و وجود فرهنگ عمومی در حوزه استفاده از این مفاهیم که ممکن است دری بگوید نه کارگردان دیگری بگوید آری. متاسفانه اشکال در ایران این است که وقتی می آییم و فیلم می‌سازیم یا هله هوله می‌سازیم با پرت و پلا می‌گوییم یا فیلمی می‌سازیم که نمی‌دانیم که یک کار سرگرمی است یا یک کار انتقال پیام رسمی و جدی. تکلیف در جامعه ما هنوز روشن نیست.

هنرمندان درسخوان در "زندگی+تحصیلات عالی"

- در روزهای اخیر نخستین قسمت از یک برنامه با حضور چهره ها روی آنتن رفت. "زندگی +‌ تحصیلات عالی" در حالی از شنبه هشتم مهرماه روی آنتن شبکه سه سیما رفتکه در آن با هنرمندان و ورزشکاران مطرح کشورمان که دارای تحصیلات عالی هستند مصاحبه می شود.

پوریا پورسرخ، همایون ارشادی، پژمان بازغی، سحر دولتشاهی، اشکان خطیبی، سروش صحت، نیما شاهرخ‌شاهی، بهاره رهنما، زیبا بروفه، روشنک عجمیان، بیتا سحرخیز، مجید واشقانی، لاله اسکندری و رضا یزدانی از جمله هنرمندان حاضر در این برنامه هستند.

حمید فراهانی‌راد و نیما تورانی به عنوان گزارشگر و تدوینگر در "زندگی + تحصیلات عالی" حضور دارند.

- این روزها محمدرضا ورزی در حال انجام تدارکات اولیه برای ساخت سریال تاریخی جدید خود است. در این میان اعلام شد امیر دژاکام نویسنده و کارگردان تئاتر از مدتی قبل مسئولیت انتخاب بازیگران این مجموعه تلویزیونی را بر عهده گرفته است.

بازپخش مستند شهید باقری از شبکه های چهار و مستند
 
- مستند درام "آخرین روزهای زمستان" به نویسندگی و کارگردانی محمدحسین مهدویان در پی استقبال مخاطبان علاوه بر شبکه یک، از شبکه‌های مستند و چهار نیز پخش می شود.
 
چهره متفاوت ابوالفضل پورعرب
 
-هفته گذشته در برنامه ای که برای اعلام محکومیت از سوی هنرمندان نسبت به سازندگان فیلم هتاکانه نسبت به پیامبر (ص) برگزار شده بود، ابوالفضل پورعرب نیز حضور پیدا کرده بود. ستاره سینمای ایران در سال های دهه 70 که مدت ها بود در مجامع هنری دیده نشده بود و بعد از سریال "وضعیت سفید" نیز  در اثری بازی نکرده بود.
 
 
 
او که گفته می شود از یک سرطان رنج می برد به قدری تکیده شده بود که در وهله اول شناسایی او سخت ممکن بود. با این حال انتشار تصویر او در رسانه ها بازتاب های فراوانی به همراه داشت.
کد خبر 1711658

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha