به گزارش خبرنگار مهر، این نشست تخصصی قبل از ظهر شنبه در نگارخانه رضوان مشهد در قالب سلسله نشستهای هنر پژوهی رضوان با نگاهی به شماره نخست مجله "در آستان هنر" برگزار شد.
علی محدث مدیرعامل خانه مطبوعات خراسان رضوی در این نشست گفت: هنر در جامعه ما مهجور است و وارد زندگی مردم نشده است و مردم ما به دور از هنر زندگیشان را ادامه میدهند.
وی افزود: ما باید در قدم اول برای یک نشریه جامعه مخاطب را در نظر بگیریم و درک روشنی از مخاطبان هدفمان داشته باشیم، آیا این نشریه مخاطب عموم را هدف قرار داده است یا به مخاطب تخصصی و خاص نظر دارد.
محدث تصریح کرد: حرکتی که در زمینه هنر با این نشریه آغاز شده است، کاری قابل تقدیر و تأمل است و میتوان به آینده این نشریه امیدوار بود.
بهروز کریمپور در ادامه درباره نشریه آستان هنر افزود: مخاطب ما در این نشریه اهالی هنر مشهد هستند و بیشتر به سراغ هنرهای اسلامی و سنتی که غریب هم ماندهاند خواهیم رفت.
سردبیر فصلنامه آستان هنر افزود: در این نشریه نگاه به هنرهای سنتی با رویکرد رضوی و آثار به کار رفته در حرم و موزه حرم است.
وی افزود: تهیه مطالب این نشریه به سفارش آستان هنر از سوی هنرمندان و اساتید دانشگاه مقالات و مطالبی نگاشته میشود تا با نشر این مقالات بتوان زوایای پنهان هنرهای سنتی را برای مخاطبان روشن کرد.
کریمپور درباره تنوع موضوعی این نشریه افزود: در شمارههای بعدی این نشریه به سمت تخصصی شدن مطالب و پرداختن به موضوعات گوناگون در قالب پرونده پیش خواهیم رفت.
وحدت عماد پیرامون تخصصی شدن این نشریه گفت: با توجه به ضریب نخبهگرایی در این حوزه میتوان برای این نشریه برنامه ریزی کرد.
کارشناس نشریات موسسه خدمات مشاورهای و پژوهشهای اجتماعی افزود: استفاده از کلمه فاخر برای یک نشریه بستگی به تعریف ما از کلمه فاخر دارد، به نظر میرسد قرار دادن اطلاعات نفیس، کمیاب و جذاب در اختیار مخاطب در هر ساحت موضوعی میتواند یکی از عوامل فاخر بودن یک نشریه باشد.
گفتنی است در این نشست؛ هنرمندان و فعالان رسانهای استان همانند؛ مرتضی دوستی، محسن طبسی، فریبا بروفر، جواد اشکذری، محمد قاضیزاده، موسوینژاد و... حضور داشتند و نظراتشان را بیان کردند.
نظر شما