حجت الاسلام سيد جواد موسوي هوايي معاون پژوهشي و آموزشي سازمان تبليغات اسلامي در گفت وگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، اظهار داشت : رشته ارتباطات در حال حاضر بيشتر جنبه رسانه اي داشته و تبليغ را در بر نمي گيرد ، در واقع تمركز اين رشته بر افكار عمومي ، مطبوعات و ديگر رسانه هاي ديداري و شنيداري است .
وي با اشاره به اين كه بي ترديد در عرصه ارتباطات توجه به تبليغات و گسترش اطلاع رساني ديني از اهميت ويژه اي برخوردار است ، گفت : در همين راستا معاونت پژوهشي و آموزشي سازمان تبليغات اسلامي مذاكراتي را با وزارت علوم داشته و مقرر شده است ، رشته اي كه تركيبي از تبليغ ديني و ارتباطات باشد ، در مقطع كارشناسي راه اندازي شود.
حجت الاسلام موسوي هوايي با تأكيد بر اين كه رشته فوق مباحث مربوط به ارتباطات و تبليغات را شامل خواهد شد ، افزود : اميدواريم رشته فوق در سال تحصيلي جديد دانشجو پذيرفته به طور رسمي فعال شود .
معاون پژوهشي و آموزشي سازمان تبليغات اسلامي ، تمام فارغ التحصيلان مقطع كارشناسي رشته هاي علوم انساني را مجاز به انتخاب اين رشته اعلام كرد و يادآورشد : پذيرش اوليه دانشجو از طريق آزمون سراسري خواهد بود ، البته با وزارت علوم توافق شده كه معاونت پژوهشي و آموزشي سازمان تبليغات نيز آزمون اختصاصي در اين زمينه داشته و ضمن انجام آزمون كتبي ، مصاحبه اي نيز از داوطلبان خواهيم داشت .
وي با اعلام اين كه در مرحله اول ، دانشگاه سوره پذيراي دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد ارتباطات و تبليغات خواهد بود ، گفت : در نظر داريم شرايطي فراهم شود تا شوراي گسترش به همه دانشگاه ها اجازه راه اندازي اين رشته را نداده و دانشگاه ها و مراكز محدودي دانشجويان اين رشته را بپذيرند ، در همين راستا دانشكده قم و دانشگاه هاي وابسته "باقرالعلوم(ع) و امام خميني (ره)"در اولويت هستند .
معاون پژوهشي و آموزشي سازمان تبليغات اسلامي با اعلام اين كه در سال اول تنها از ميان آقايان ، دانشجو پذيرفته خواهد شد ، افزود : در صورتي كه از نتيجه كار راضي باشيم و شرايط مهيا شود ، داوطلبان خانم را هم پذيرش خواهيم كرد .
وي گفت : در حوزه علميه كوثر تهران ، خواهران در مقطع كارشناسي ارشد ، با تركيبي از علوم جديد و مباحث حوزوي ، مشغول به تحصيل هستند .
نظر شما