محمد رضا سیابانی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اهداف اجرای روش جدید استاد شاگردی که قرار است در آذربایجان شرقی به اجرا در آید افزود: شیوه آموزش استاد شاگردی به ویژه در مشاغل خانگی و سنتی با استفاده از ظرفیت بخش های غیردولتی در توسعه آموزش های مهارتی و در اجرای سیاست های کلی اشتغال منویات مقام معظم رهبری در راستای حمایت از کار و سرمایه ایرانی برای تشکیل یک اقتصاد مقاومتی خواهد بود.
وی با اشاره به ماده 21 قانون برنامه پنجم توسعه برای استفاده از ظرفیت های آموزشی محیط کار واقعی تصریح کرد: اجرایی سازی سند راهبرد مهارت و فناوری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برای توسعه الگوهای آموزشی به شمار می رود.
سیابانی با تاکید برارتقاء توانمندی های حرفه ای معطوف به نیازهای بازار کارگفت: کسب تجربه و آشنایی با محیط کسب و کار واقعی و آماده سازی شاگرد برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی سیاست اصلی اداره کل آموزش فنی حرفه ای استان است.
محمد رضا سیابانی ادامه داد: ایجاد انگیزه و ارتقای خودباوری شاگرد با مشاهده محیط کار واقعی، استانداردهای آموزشی با تحولات وهماهنگ نمودن آموزش های مهارتی و روز آمد کردن از دیگر اهداف پیاده سازی این روش عنوان کرد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی اظهار داشت: استفاده از روش آموزش استاد شاگردی نوین یعنی حرکت به سمت کاهش تصدی گری های دولت و استفاده حداکثری از ظرفیت بخشهای غیردولتی در ارائه آموزش های مهارتی ، حفظ و تقویت مشاغل سنتی و صنایع دستی وحرکت به سمت برقراری عدالت در آموزش های مهارتی در مناطقی که امکان ایجاد مراکز آموزشی مقدور نیست.
به گزارش خبرنگار مهر، در روش استاد شاگردی نوین حرفه آموزان به روال ایام قدیم جهت حرفه آموزی به واحدهای صنفی معرفی و از تجربیات افراد حرفه ای در آن شغل بهره مند می شوند که گامی موثر در رفع معضل بیکاری و ایجاد اشتغال برای جوانان در بازار کار است.
در روش جدید حرفه آموزی، تعریف شاگرد نسبت به ایام گذشته تغییر جدی دارد و فرد حرفه آموز موظف می شود در کمترین زمان ممکن حرفه خود را به کارآموز خود آموزش دهد.
نظر شما