۲۴ فروردین ۱۳۸۴، ۱۱:۲۸

مدير كل هيات هاي امناي بقاع متبركه كشور :

وزارت آموزش و پرورش درسي در مورد وقف در برنامه هاي آموزشي بگنجاند

مدير كل هيات هاي امناي بقاع متبركه سازمان اوقاف و امور خيريه كشور خواستار همكاري وزارت آموزش و پرورش در مورد اختصاص درسي در مورد وقف در برنامه آموزشي مدارس شد.

به گزارش خبرنگار گروه دين وانديشه " مهر" مشهد مقدس، حسين ميرزايي افزود : پيشنهاد اختصاص درسي در مورد وقف به منظور شناخت هر چه بيشتر دانش آموزان از اين سنت نيكوي اسلامي از سوي سازمان اوقاف به آموزش و پرورش داده شده و اميدوارم با تصويب اين پيشنهاد ، نوجوانان با اين موضوع بيشتر آشنا شوند.

وي با اشاره به نقش بي بديل رسانه هاي گروهي در جهت دهي به افكار عمومي تصريح كرد :  رسانه هاي گروهي و بويژه صدا وسيما مي توانند با به تصوير كشيدن واقفين و توضيح در مورد نيات خير آنها و مشكلات و معضلات موجود در جامعه ، نقش موثري در شكوفايي هر چه بيشتر اين سنت در جامعه ايفا كنند.

مدير كل هيات هاي امناي بقاع متبركه كشور از  اجراي دقيق نيات واقفين  به عنوان يكي از عواملي نام برد كه مي تواند در گسترش فرهنگ وقف نقش چشمگيري داشته باشد.

ميرزايي گفت :  اگر مردم ببينند كه موقوفات ديگران از گذشته تا امروز به صورت مستمر چه نتايج و آثاري داشته و منشاء چه خدمات ارزشمندي شده است ، بيش از پيش تشويق به انجام اموري اين چنيني مي شوند.

وي با بيان مطلب كه  سازمان اوقاف و امور خيريه كشور حاضر به خدمات دهي به واقفين در مورد آشنايي با نيازهاي مهم و ضروري جامعه است خاطر نشان كرد :  سازمان اوقاف به خيرين و واقفين توصيه ها و پيشنهاداتي مي كند ولي در نهايت ، به خواست و اراده آنها در مورد موقوفه و نظر آنها در مورد مصارف آن گردن مي نهد.

مدير كل هيات هاي امناي بقاع متبركه سازمان اوقاف و امور خيريه كشور تعداد بقعه هاي متبركه موجود در كشور را 6 هزار بقعه عنوان و تصريح كرد :  از اين تعداد 21 درصد بالاي 10 ميليون ريال در سال درآمد و نذورات نقدي دارند ، 26 درصد زير 10 ميليون ريال درآمد و 54 درصد فاقد درآمد هستند.

ميرزايي افزود :  براساس شاخص هاي موجود ، 51 درصد از درآمدهاي بقعه هاي متبركه داراي در آمد ، صرف آبادي و عمران آنها مي شود.

وي در مورد بقعه هاي فاقد درآمد اظهار داشت :  از آنجا كه دولت در اعتبارات جاري خود بودجه اي را در اختيار اماكن متبركه قرار نمي دهد ، سعي مي شود هزينه هاي لازم براي بازسازي آنها از طريق بودجه هاي استاني و شهرستاني تامين شود.

مدير كل هيات هاي امناي بقاع متبركه سازمان اوقاف و امور خيريه كشور در مورد توزيع بقاع متبركه در كشور گفت :  استان فارس با دارا بودن 830 باب بقعه متبركه در كشور حائز مقام اول است و بعد از آن ، استان هاي مازندران با 786 باب و گيلان با 716 باب در رتبه هاي دوم وسوم قرار دارند.
کد خبر 171443

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha